Freelance Makeup Artist - Ilimily (Seremban/Bangi/Semenyih/Kl)

Freelance Makeup Artist - Ilimily (Seremban/Bangi/Semenyih/Kl)

Andaman Dan Solekan

Selangor

Sinopsis

Hi uols! Tentu ada yang perlukan servis makeup yang murah tapi nampak grand macam harga makeup ribu riban kan? Don't worry uols, biar saya makeover anda untuk jadikan hari anda lebih bermakna. Bukan makeup pengantin saja tau, makeup untuk any occasion pun boleh. Buzz me ok!

Pengumuman Terkini

Ramai DM kita tanya nak makeup bajet, nak makeup murah. Ok laaa.. kita bagi special rate kat korang.

Freelance Makeup Artist - Ilimily (seremban/bangi/semenyih/kl) Januari 29
Hubungi Kami

Alamat

Semenyih 43500 Semenyih Selangor Malaysia

Ilimily


011-23300684
011-23300684

Web & Media Sosial

Sharing is Caring

Pertanyaan


Anda Juga Mungkin Ingin Melihat Ini

Solekan, andaman, pelamin, makeup, makeover

Magic Touch By Wawa

Shah Alam
Selangor
make-up class, persolekan

Kelas Make Up Untuk Pe...

Petaling Jaya
Selangor
Handbouque, bunga tangan, veil,

Mua Makeup By Solehah ...

Petaling Jaya
Selangor

Sarah Samsudin Touch

Seri kembangan
Selangor