Kenali Kami

Kahwin Mall

Kuala Lumpur, MY

Kahwin Mall

TOTAL ADS

8713

DEALS

15

ONLINE

32

FB LIKES

19893

Sekilas Pandang

  • Mula beroperasi di awal tahun 2007
  • Mempunyai 8713 pengiklan
  • Dikunjungi lebih 80,000 pelawat setiap bulan
  • Menjadi portal rasmi kepada beberapa penganjur pameran perkahwinan termasuk Pameran Pengantin Malaysia oleh Urban Vibes

Mesra Pengguna & Responsive

Kahwinmall.com membawakan anda sebuah portal perkahwinan yang lebih mesra pengguna dan responsive. Anda boleh melawati dan menggunakan Kahwinmall.com melalui sebarang peranti yang anda inginkan termasuk tablet dan telefon pintar.

Tenaga Kerja

Hi, Ijam

Ijam

The Operator

PRODUCT

Hi, Cloudy

Cloudy

The Companion

IDEA

Ikuti Kami

Ikuti kami melalui media-sosial kami dan dapatkan tips-tips dan petua-petua bagi merealisasikan perkahwinan impian anda

Kisahnya bermula...

Menyedari persiapan untuk melangsungkan majlis perkahwinan bukan satu kerja yang mudah, maka kami telah terfikir untuk menghasilkan sebuah sistem yang memudahkan bakal pengantin untuk mencari perkhidmatan perkahwinan dengan lebih pantas, murah dan menjimatkan masa. Idea ini muncul setelah beberapa rakan yang akan melangsungkan majlis kahwin mengeluh kerana tidak cukup masa untuk mencari penyedia perkhidmatan berkaitan perkahwinan. Ianya berlaku pada tahun 2007 yang lalu.

Ijam The Operator, Kahwinmall.com

Kahwin Mall di Rancangan Al-Tijarah

Sedutan ringkas dari rancangan Al-Tijarah Episod 8 yang memfokuskan kepada topik jodoh di dalam Islam telah menampilkan dua portal online Kahwin Mall dan TillJannah.my.

Al-Tijarah adalah rancangan terbitan CapitalTV yang disiarkan melalui langganan HyppTV di saluran 420.

Selamat menonton dan terima kasih kerana terus menyokong kami.

Matlamat Kami

Kami mensasarkan pelawat yang berkunjung ke Kahwinmall.com akan terus bertambah dari masa ke semasa. Dengan memperkenalkan antaramuka responsive yang sesuai dilayari oleh semua peranti-peranti mobile dan desktop, kami yakin dengan sasaran kami iaitu mendapatkan trafik yang konsisten 80,000 pelawat setiap bulan. Dengan trafik yang sangat tinggi, ianya akan memberi kebaikan kepada usahawan-usahawan perkahwinan yang mengiklankan perniagaan mereka di sini.

Matlamat utama kami dengan terhasilnya versi baru Kahwinmall.com kali ini, kami dapat melahirkan lebih ramai usahawan-usahawan perkahwinan yang lebih kreatif dan innovatif dan dapat menggunakan platform Kahwinmall.com ini untuk mempromosikan perkhidmatan terbaik mereka.

Portal Rasmi Kepada Pameran Pengantin Malaysia

Kahwinmall.com adalah portal rasmi kepada Pameran Pengantin Malaysia (PPM) yang aktif dalam penganjuran festival atau expo perkahwinan. Dengan kerjasama yang baik di antara penganjur PPM iaitu Urban Vibe dan Kahwinmall.com kami sentiasa memastikan kedua-dua pihak akan mendapat manfaat dari usahasama ini.

Setiap kali penganjuran PPM diadakan, kami berpeluang untuk mempromosikan jenama kami di media cetak dan media elektronik untuk menarik pengunjung datang memeriahkan PPM.

Oleh yang demikian, Kahwinmall.com berpeluang untuk menerima kebanjiran trafik yang tinggi sepanjang tempoh promosi PPM dan pengiklan di Kahwinmall.com akan menerima impak yang positif dari perkembangan tersebut.

"Baru 2 minggu kami melanggan pakej Pro Niaga Kahwin Mall, sebanyak 7 tempahan kami terima. Sangat luar biasa."

Aliza Noh, Pengurus Pemasaran & Jualan
Felda D'Saji, Kuala Lumpur

Kahwinmall.com sentiasa memastikan ranking atau kedudukannya sentiasa terbaik di dalam enjin pencarian Google, Yahoo, Bing dan lain-lain. Dengan ranking yang terbaik, Kahwinmall.com dapat memastikan pengiklan yang mengiklankan perniagaan di dalam portal ini dapat mengembangkan lagi perniagaan pada tahap optimum.

Apa Kata Mereka?

Testimonial yang kami terima dari vendor-vendor perkahwinan