Freelance Makeup Artist - Ilimily (Seremban/Bangi/Semenyih/Kl)

Freelance Makeup Artist - Ilimily (Seremban/Bangi/Semenyih/Kl)

Andaman Dan Solekan

Selangor

Sinopsis

Hi uols! Tentu ada yang perlukan servis makeup yang murah tapi nampak grand macam harga makeup ribu riban kan? Don't worry uols, biar saya makeover anda untuk jadikan hari anda lebih bermakna. Bukan makeup pengantin saja tau, makeup untuk any occasion pun boleh. Buzz me ok!

Pengumuman Terkini

Ramai DM kita tanya nak makeup bajet, nak makeup murah. Ok laaa.. kita bagi special rate kat korang.

Freelance Makeup Artist - Ilimily (seremban/bangi/semenyih/kl) Januari 29
Hubungi Kami

Alamat

Semenyih 43500 Semenyih Selangor Malaysia

Ilimily


011-23300684
011-23300684

Web & Media Sosial

Sharing is Caring

Pertanyaan


Anda Juga Mungkin Ingin Melihat Ini

iansham, makeup artist, professional makeup artist, solekan, kelas solekan,

Ian Sham Makeup Artist...

Ampang
Selangor
andaman, andaman maz, solekan, makap, make up pengantin

Andaman Maz

Hulu Langat
Selangor
andaman pengantin, lukisan inai, hantaran, bunga pahar, bunga dulang dan makan beradap

De'nshima Bridal

Sri Kembangan
Selangor
Andaman, Solekan

Beauty Touch Of Amy Za...

Selangor
Selangor