Ejady

Ejady

Gubahan Hantaran Dan Bunga

Putrajaya

Sinopsis

menyediakan perkhidmatan sewa dulang hantaran. mempunyai 7 dulang.harga berpatutan.


Pengumuman Terkini

Sewaan dulang hantaran.harga yang berpatutan. Anda cuma perlu mengubahnya mengikut kreativiti anda.

Ejady Mei 23



Testimonial

Lakesha  super best buku ni..saya dah beli n baca semua 3 series tu (aku terima nikahnya,murabbi cinta,bercinta hungga ke syurga).sangat bagus untuk motivasi diri http://www.medservice4u.com/ http://www.comparemedsprices.net/
April 28

Jonni  ada hadiahnya zino, 10 potpouri gantung utk majlis sambut menantu nanti…hehehhe…bleh bagi kat wakil pihak pengantin pompuan yg mkn di meja mkn beradap..ok tak.. http://www.searchedmeds.com/ http://www.onlinequoteservice.com/
April 23

Lefty  kak tiha: awat mogok..akak buat apa kat tenet tu..hehe..Norina: Tulah, baru baca bab first tapi dah rasa menarik gila..belum baca habis..sesuai buat rujukan yg bercinta n berumah tangga..tetzzz..lyn: loh..kat blog dia pun ada eh...tak tau pung.. http://www.insurselection.com/ http://www.autoinsurproviders.com/
April 12

Sergio  super best buku ni..saya dah beli n baca semua 3 series tu (aku mtriea nikahnya,murabbi cinta,bercinta hungga ke syurga).sangat bagus untuk motivasi diri
April 09

Hantar Testimonial

Anda Juga Mungkin Ingin Melihat Ini

katering,kelas ukiran buah dan ais carving

Salema Arts

Putrajaya
Putrajaya
menjual baju kurung dr vietnam

Gubahan Dan Doorgift P...

Presint 9
Putrajaya
pelamin, mini pelamin, cenderahati, hiasan bilik pengantin, hiasan kanopi, hiasan dewan, bunga tangan pengantin, bunga untuk perkahwinan

Little Flower Pot And ...

Presint 9
Putrajaya
pelamin(perkahwinan/pertunangan),hiasan meja makan damai,hiasan bilik tidur,cenderahati(bear gift/bakul/kotak/lain-lain kraf ),kek/cupkek,

Annur Kaseh Collection...

Putrajaya
Putrajaya
Hubungi Kami

Alamat

Blok A-t09-u09, Presint 14-7 62300 Putrajaya Putrajaya Malaysia

Norfaliza Roslee


017-2635761

Web & Media Sosial

Sharing is Caring

Pertanyaan

Statistik
hits
7137
album
10%
deals
0
testimonial
4