Sukahati Photovideographic

Sukahati Photovideographic

Jurufoto

Johor

Sinopsis

Abadikan kenangan terindah anda bersama kami. Menyediakan perkhidmatan jurugambar dan juruvideo untuk pelbagai majlis termasuklah perkahwinan, pertunangan, majlis rasmi, parti, potrait(famili/individu) dan banyak lagilah.Bertapak di kulaijaya sejak 2009. Untuk info lanjut lawati : http://www.sukahatiphotography.blogspot.com Boleh cari kami di laman Facebook dan Twitter.


Pengumuman Terkini

Menyediakan perkhidmatan jurugambar, juruvideo dan pereka grafik dengan harga yang berpatutan

Sukahati Photovideographic Jun 24Testimonial

Sukahati Photovideographic  Gambar terbaru http://sukahatiphotography.blogspot.com/2011/06/ar-rahmanaisyah-12jun2011.html
Jun 24

Sukahati Photovideographic  Abadikan kenangan terindah anda bersama kami. Menyediakan perkhidmatan jurugambar dan juruvideo untuk pelbagai majlis termasuklah perkahwinan, pertunangan, majlis rasmi, parti, potrait(famili/individu) dan banyak lagilah.Bertapak di kulaijaya sejak 2009. Untuk info lanjut lawati : http://www.sukahatiphotography.blogspot.com Boleh cari kami di laman Facebook dan Twitter.
Jun 24

Sukahati Photovideographic  Abadikan kenangan terindah anda bersama kami. Menyediakan perkhidmatan jurugambar dan juruvideo untuk pelbagai majlis perkahwinan, pertunangan, majlis rasmi, parti, potrait(famili/individu)
Jun 24

Hantar Testimonial

Anda Juga Mungkin Ingin Melihat Ini

EDITING , VIDEOGRAFI , FOTOGRAFI

Studio Pelangi

Ulu Tiram
Johor
cameraman

Fotochantek Photograph...

Kota Tinggi
Johor

Cubes Photography

Batu Pahat
Johor

Legasifoto

Kluang
Johor
Hubungi Kami

Alamat

Taman Bandar Putra 81000 Kulaijaya Johor Malaysia

Fairus Foat


0197756946

Web & Media Sosial

Sharing is Caring

Pertanyaan

Statistik
hits
3308
album
10%
deals
0
testimonial
3