Photophysic

Photophysic

Jurufoto

Johor

Sinopsis

Servis kami tak terhad pada gambar je, video pun boleh. Dah lebih 7 tahun buat keje ni. Macam-macam majlis dah kami handle - daripada korporat sampailah ke personal photo shoot. Pakej mengikut budget yang ada. Unik & tersendiri - ikut rezeki masing-masing. Bergantung jugak kepada jenis majlis dan masa bekerja. Kalau nak tahu lebih lanjut tentang harga dan apa yang kami kasi, call je kami 012-7381646 (zul)atau 013-7300 609 (Nina - orang rumah..hehehe)) - ...jgn segan-segan...

Hubungi Kami

Alamat

Bandar Seri Alam 81750 Masai Johor Malaysia

Zulkiflee Bin Ismail


012-7381646 / 013-7300609

Sharing is Caring

Pertanyaan


Anda Juga Mungkin Ingin Melihat Ini

CAMERAMAN

Fotoaura Studio

JOHOR
Johor
cameraman

Jari Studio

Masai
Johor

Noranizam.Com Photogra...

Johor Bahru
Johor
photo perkahwinan

Pakej Perkahwinan

Johor Bahru
Johor