Photophysic

Photophysic

Jurufoto

Johor

Sinopsis

Servis kami tak terhad pada gambar je, video pun boleh. Dah lebih 7 tahun buat keje ni. Macam-macam majlis dah kami handle - daripada korporat sampailah ke personal photo shoot. Pakej mengikut budget yang ada. Unik & tersendiri - ikut rezeki masing-masing. Bergantung jugak kepada jenis majlis dan masa bekerja. Kalau nak tahu lebih lanjut tentang harga dan apa yang kami kasi, call je kami 012-7381646 (zul)atau 013-7300 609 (Nina - orang rumah..hehehe)) - ...jgn segan-segan...

Hubungi Kami

Alamat

Bandar Seri Alam 81750 Masai Johor Malaysia

Zulkiflee Bin Ismail


012-7381646 / 013-7300609

Sharing is Caring

Pertanyaan


Anda Juga Mungkin Ingin Melihat Ini

Fotografi Perkahwinan, pertunangan, harijadi, perayaan dan sebagainya

Nurimerah Photo Shop

Batu Pahat
Johor
kahwin,perkahwinan,jurufoto,photographer,wedding,nikah,sanding,outdoor,kek,pelamin,bridal,gambar,jurugambar,dslr,kedai,photography,johor bahru,johor,kuala lumpur,kl,jb,melaka,malam,berinai

Onerich Photography ( ...

Pasir Gudang
Johor
photographer, jurufoto

Pasarpayang Resources

Johor Bahru
Johor
pelamin, cameraman, jurufoto, photographer, fotografer

Lens@rt Studios

Segamat
Johor