Photophysic

Photophysic

Jurufoto

Johor

Sinopsis

Servis kami tak terhad pada gambar je, video pun boleh. Dah lebih 7 tahun buat keje ni. Macam-macam majlis dah kami handle - daripada korporat sampailah ke personal photo shoot. Pakej mengikut budget yang ada. Unik & tersendiri - ikut rezeki masing-masing. Bergantung jugak kepada jenis majlis dan masa bekerja. Kalau nak tahu lebih lanjut tentang harga dan apa yang kami kasi, call je kami 012-7381646 (zul)atau 013-7300 609 (Nina - orang rumah..hehehe)) - ...jgn segan-segan...



Testimonial

Hantar Testimonial

Anda Juga Mungkin Ingin Melihat Ini

jurugambar,photographer,cameraman

Htwo Pictures

Melaka
Johor
Honeymoon package.

Pesona Lensa

Mersing
Johor
Gambar Kahwin, Harijadi, Makan malam, Aqiqah, Khatam Quran, Acara Korporat, Gambar makanan untuk menu restoran.

Awan Innovative Produc...

Johor Bahru
Johor
-Menyediakan perkhidmatan senireka grafik (design album pengantin dll) pada kadar rendah dgn kualiti yg terbaik dan cepat siap

Photogenic Pictures

Johor Bahru
Johor
Hubungi Kami

Alamat

Bandar Seri Alam 81750 Masai Johor Malaysia

Zulkiflee Bin Ismail


012-7381646 / 013-7300609

Sharing is Caring

Pertanyaan

Statistik
hits
3889
album
50%
deals
0
testimonial
0