Dinigifts.Com

Dinigifts.Com

Cenderahati Dan Aksesori

Kuala Lumpur

Sinopsis

Dapatkan perbagai jenis stiker, paperbag & doorgift di Dinigifts. 90% barangan kami adalah Berkualiti & Eksklusif. Demi memenuhi permintaan dan bajet pelanggan, Kami juga menyediakan pelbagai jenis cenderahati yg unik & stiker mengikut citarasa anda.


Pengumuman Terkini

Boleh Buat Semua jenis Stiker (kahwin @ utk perniagaan). 1 hari siap! WhatsApp sekarang 0172564200

Dinigifts.com Februari 23



Testimonial

Gee  saya berminat dengan bekas tin empat segi
Jun 05

Wani  hai, saya berminat dengan bekas tin empat segi. sila email harga untuk 800-100pcs TQ
Januari 16

Fizahid's  salam..boleh emailkan sy harga best price utk box yg butterfly tu utk 1300 pcs... kalo boleh ASAP ye..fizahidshoppe@yahoo.com..tqvm
Januari 17

Aida  salam..bOleh emel kat sye doorgift ikut harga (bergambar) untk perkahwinan...tq..:)
November 23

Hafiz  Boleh dptkn pic doorgift.. Harga dlm rm1
Oktober 05

Zanty  Salam, boleh email pada saya senarai doorgift mngikut harga..trima ksih..
September 13

Rosni  Aii suzana. boleh senaraikan doorgift mengikut harga & modal utk membeli scara borong..TQ
September 08

Rina  Salam. boleh emel ke saya gift around rm1 utk perkahwinan? terima kasih.
Julai 06

Aida  sebutharga gift perkahwinan..budget rm1
Jun 07

Komathi  hai suzana boleh saya dapat senarai doorgift mengikut harga. saya nak ambil secara borong.
Mac 03

Sabrina  um.. boleh tak email sy the list of gift u ade pada kurang dari rm1... terima kasih..=)
Februari 16

Iris Syuhada  beg yg warna purple tu bape eik??
Jun 22

Miskin  EN. AZIZUL, SY MOHON AMPUN MAAF KATA2X SY.. X PATUT SY KATA BEGITU.
Mei 17

Miskin  En. Azizul.. Sya mohon ampun & maaf kata2x sy td.
Mei 17

Farhan  Tak baik kata begitu en. Miskin... 9/10 sumber rezeki dari perniagaan tau. Awak patut Mohon maaf dp En. Azizul..
Mei 17

Farhan  Tak baik kata begitu En. Miskin.. 9/10 kan rezeki dari pernigaan.. Awk patut minta maaf pd En.Azizul.
Mei 17

Farhan  Tuan,mcmmana nak tk live brg2x ni.. Jaminan dapat barng tempahan mcmna?
Mei 17

Chekdenoor  Ada tak window gift box warna puteh bersaiz 9cm x 9cm x 2 cm (tinggi)?
April 24

Anna  ada x cenderahati lilin wangi yang terbaru
Februari 25

Nor  salam,ada x cenderhati untuk cukur jambul
Januari 22

Fyza  Promosi Paper Bag RM1 sampai bile? klu saya nk order dalam 200 brape?
Januari 05

Yati  Produk Dinigifts lain dari yg lain. harga nya pun 'not bad' memenuhi bajet sy.
November 21

Hantar Testimonial

Anda Juga Mungkin Ingin Melihat Ini

One Sweet Day

Gombak
Kuala Lumpur
cup cakes

Zamira Door Gift & Cup...

Setapak
Kuala Lumpur
Gift Buku Custom

Iema Yasin Custom

Kuala Lumpur
Kuala Lumpur
#muffin #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftakikah #doorgiftkahwin #jamuanmakan #jamuankelas #jamuanoffice #majlisperkahwinan ##majliskahwin #majlisaqiqahcukurjambul #majlisaqiqah #mamamjom #kahwinmall #event #packaging #doorgiftpackaging #kotakdoorgift #kotak

Kotak Doorgifts Murah

Kuala Lumpur
Kuala Lumpur
Hubungi Kami

Alamat

Jalan Taman Melati 6 53100 Taman Melati, Setapak Kuala Lumpur Malaysia

Suzana


012 6714737
03-41616307

Web & Media Sosial

Sharing is Caring

Pertanyaan

Statistik
hits
57447
album
50%
deals
0
testimonial
22