Zamiremcee

Zamiremcee

Pengacara Majlis

Selangor

Sinopsis

Kami sedia memberi khidmat PENGACARAAN MAJLIS tidak kira formal atau tidak formal. Selain dari itu juga kami menyediakan keperluan bagi majlis perkahwinan atau majlis-majlis formal di mana jua anda berada. Hubungi kami untuk maklumat lanjut dan kami akan sentiasa mengalu-alukan kehadiran anda.
Testimonial

Sheira  Salam..boleh dptkan saya qoutation untuk P.A system & 2 buah canopy pyramid berscallop?bertempat di puchong,selangor. Terima kasih.
April 06

De Giftz  Salam Tuan Rumah! Kita specializes dalam cenderahati perkahwinan. Jika berminat associate, agent or dealer price boleh berunding, selamat berkerjasama! Layari http://www.degiftz.blogspot.com/ hari ni!
Januari 14

Nurizzah Amir  Perkahwinan saya pada 8 Ogos yang lepas begitu tersusun dan semua orang memuji kerana EZ wedding planner telah memudahkan segala urusan perkahwinan kami seperti yang dijanjikan... tq EZ...
Ogos 13

Norazah Kitoh  Terima kasih Ez Wedding Planner kerana telah menjayakan & Memeriahkan majlis kami. Harga yang ditawarkan juga berpatutan... Tq You so much..
Ogos 12

Hantar Testimonial

Anda Juga Mungkin Ingin Melihat Ini

Pa sistem murah, rostrum untuk disewa, pa sistem shah alam puncak alam sg buloh, pa sistem jimat murah berkualiti, speaker rostrum sewa , pakej jimat pa sistem dan rostrum

Pa Sistem Dan Rostrum ...

Puncak Alam
Selangor
Deejay, Sistem Audio Karaoke, Wedding Planner

Emcee Wan Deejay

Shah Alam
Selangor
dj mc kompang audio karaoke doa tahlil

Pa Sistem Encik Ahmad ...

Ampang
Selangor
Pengacara Majlis, Master Of Ceremony, Emcee, MC

Masnah Sudin : Master ...

Selayang
Selangor
Hubungi Kami

Alamat

No.9, Jalan Melati 22/1, Taman Sri Melati, 68100 Bt. Caves, Selangor Selangor Malaysia

Zamir Umbra Shahimi


012-6577527
03-80246545

Web & Media Sosial

Sharing is Caring

Pertanyaan

Statistik
hits
5625
album
20%
deals
0
testimonial
4