Epilogue Creations

Epilogue Creations

Jurufoto

Melaka

Sinopsis

PROMOSI!!!!!studio & outdoor......Lawati website@blog atau datang ke showroom kami untuk maklumat lanjut..........


Pengumuman Terkini

Promosi studio fotografi berharga RM299 [Sepasang persalinan,1 makeup, 1 album]

Epilogue Creations Mei 06, 2009


Testimonial

Dila  salam.bleh bg harga n pakej.tq
Julai 01

Maziah  salam,,,may i know u package wedding??my e-mail hazie_87@yahoo.com.my. u coperation will be appreciate..tq..
Mac 25

Adie  Sila email pakej photografi kepada saya... T.q...
Mac 14

Alya  salam, boleh sy dapatkan quotation harga? sy nak wat survey dulu...thanx a lot...
Disember 05

Nazra  minta email kan pada sy harga pakej untuk pakej epilogoe B.. tq
Oktober 25

Siti Hajar  Nama saya siti dari Johor, boleh saya tahu kalau saya nak amik pakej kamera dan video berapa awak amik? terima kasih
Ogos 13

Haffiz  salam,sy ingin tau mengenai package yg ditwarkan,trimas...
Julai 10

Fyda  majlis saya lambat lg..juz nk buat svey dlu.. boleh saya dapatkan quot utk pakej yg ditawarkan?
Jun 07

Nana  salam...bole saya nk tahu pakej foto n video skali asap...
Mei 22

Qamar  blh berikan i price pakej jurufoto yg ade.TQ
Mei 15

Kk N  tumpang lalu ye tuan tanah.. pada pgntin skitar melaka klu nk guna khdmat ctring & canopy le lawat blog ni ea http;//ilhamcateringandcanopy.blogspot
Februari 13

Ieda  tolong hantarkan pakej yg disediakan bole? sya akan kawen ujung bulan 5 ni...tq
Januari 07

Mas  boleh saya dapatkan senarai harga dan pakej yang ditawarkan...kalo boleh sebelum bulan 1 nih...tq
Disember 30

Fatah  tumpang lalu sikit tuan tanah, kepada yang masih tercari-cari cenderahati untuk di beri pada tetamu di hari perkahwinan silalah layari http://pasuperkahwinan.blogspot.com terima kasih tuan tanah.
Disember 20

Eliyana  leh tlg bg pakej2 promosi from ur company???
Disember 15

Arifah  Salam, boleh tolong emelkan pakej yg disediakan? Tq
Disember 12

Atieqah  boleh emailkan pakej2 yg disediakan
November 14

Faizah  boleh saya dptkan pakej2 yg ditawarkan
November 11

Amim  tolong emailkn pakej anda. TQ
Oktober 21

Bai  hai.. boleh x beri kan saya pakej awak. tq
Oktober 19

Asraf Zainal  Salam, Tolong emelkan pakej-pakej yang disediakan...Sekian, terima kasih
Oktober 02

Faizi  bleh email pakej yg ditawarkan?..TQ
September 29

Mz  tolong e-mail kan saya pakej yg awk tawarkan. ASAP.
September 17

Huda  tolong emailkan segera pakej untuk photographer...
Ogos 27

Aina  sy berminat lihat gmbar awak..very nice..sy tgh mencari photographer yg sesuai sy kawin 12/12/09 tlg email pakej awak boleh tak??
Julai 24

Wany  blh berikan tawaran pakej y disediakan x?
Julai 14

Salim  salam...boleh email jenis pakej yg anda tawarkan...terima kasih...
Mei 27

Admin@epiloguecreations.com  Salam, Sehingga masej ini ditulis, kami ingin nyatakan disini, tempahan untuk 2010 kini telah dibuka, dan slot untuk bulan DEC 09 masih ada kekosongan walapon 70% telah dipenuhi.. Terima kasih, EC
Mei 17

Syarifah Nurlina  i just browse ur gallery kat website..lovely...kene buat appointment ke or datang aje??...and check ur email pls...see u then...:)
Mei 17

Zura  saya beminat dengan gambar y u ambil..bagaimana dengan pakej?masih ada kosong u 20-21/11/09..tlg email saya ye
Mei 11

Syam  Bulan 12 09 boleh booking lg ke? beberapa rakan sy yg gunakan khidmat u all semuanya berikan feedback yg bagus pasal u all..kalo still ade kekesongan..boleh x emailkan senarai pakej pada saya..tq
Mei 10

Sazzy  macam mane nak booking untuk 2010... i sukalah gambar-gambar yang u all ambik... rase xsabar nak ambik...
Mei 07

Aina  Sememangnya mereka ini memberikan pelbagai jenis pilihan fotografi dan pelbagai jenis album..mempunyai konsep fotografi seperti 'chinese bridal', cayok!! tak sabar nak tunggu album oudoor ari 2...hehe
Mei 06

Hantar Testimonial

10+1 =

Anda Juga Mungkin Ingin Melihat Ini

Andaman

Rizie-photo

Air Molek
Melaka
Cameraman, Photographer, Photojournalist, Juru Gambar, Melaka, Juru Gambar Melaka, Jurugambar Melaka, Malacca, Gambar Kahwin, Wedding Photography, Wedding Photography Melaka, Wedding Photojournalist, Wedding

Creative Perceptions

Melaka
Melaka
Cameraman

Sweet Apple Photograph...

Bukit Katil
Melaka
Hubungi Kami

Alamat

Jb 4858-a, Bangunan Kedai Mdj 77300 Melaka Melaka Malaysia

Khalid


06-2616894
06-2616894

Web & Media Sosial

Sharing is Caring

Email

5+1 =

Statistik
hits
11090
album
50%
deals
0
testimonial
33