Azieta Enterprise ( Ipo 337083-P) Sound System / Event  Teluk Intan    &   Negeri Perak

Azieta Enterprise ( Ipo 337083-P) Sound System / Event Teluk Intan & Negeri Perak

Hiburan, Deejay Dan Karaoke

Perak

Sinopsis

Mahu majlis anda tampak TERBAIK , BERBEZA , dengan pengalaman lebih 10 tahun dapatkan Pakej- Sound System & Karaoke serta DJ yang berpengalaman utk Majlis Perkahwinan atau sebarang majlis..Hubungi Tel:0125757900(Tar) 0125444217 (Azie )lawati http://www.Facebook azietaevents @ http:// azietaeventmanagement.blogspot. sentiasa HOT Hubungi SEGERA untuk tempahan tarikh.


Pengumuman Terkini

Sila buat tempahan awal utk kemudahan anda..tempahan tahun 2016 telah mula ditempah.

Azieta Enterprise ( Ipo 337083-p) Sound System / Event Teluk Intan & Negeri Perak Oktober 27, 2015



Testimonial

Syahril   Sy sering bertembung bersama Dj ni..beliau amat menyenangkan kerja saya , dari detik pengantin tiba hingga shoot gambar family seluruhnya , saya tak susah nak mintak -mintak beliau ,semua detik acara dia yang susun memang terbaik -Syahril Fotografer Teluk Intan
September 28

Zamharir Sungkai  Stesdy la ..tak rugi ambik servis diorang ni,lagu pilihan retro dan terkini,majlis meriah ,Dj/ Emcess terbaik macam di susun-susun je majlis tu, siap boleh bacakan doa peh..best sangat,5 bintang
Februari 25

Norjan   Saya dapat saksikan servis Syarikat ni di Meru Ipoh ,Memang lain dari yang lain,lagu-lagu yang sesuai ,DJ tak merapu,Majlis jadi teratur, Pengantin sangat terasa diraikan.
Januari 20

Pn Normah Teluk Intan  Tahniah DJ Tar,majlis kahwin anak saudara saya macam majlis vip..tak sangka boleh jadikan begitu ,selalunya DJ yang lain macam biasa aje yang ini lain sangat,tahniah sekali lagi
Disember 13

Fazrina   DJ mereka ni sangat pro mengawal acara..23hb/12/2012 saya saksikan persandingan Saudara Borhan di Bagan Datoh..Acaranya dah la penuh adat istiadat,punya banyak persembahan..puh dasyat.terbaik la
Disember 28

Zatul  Perkhidmatan terbaik yang pernah saya lihat untuk servis DJ dan Sound system..Bunyi yang nyaman tak susah saya nak bersembang,DJ pulak bijak untuk mengawal majlis,cakap pun tak merapu sangat Pro.
Ogos 07

Nazimah Teluk Intan  Perkhidmatan yang terbaik pernah saya saksikan,DJ tak merapu..majlis tersusun dan teratur,lagu2 yg dimainkan kena pada majlis puashati sangat..romantik sangat majlis kawin anak sedara saya..
Mei 31

Ika  perkahwinan sya meriah dengan kehadiran group Azieta Sound system nie. terima kasih bnyak2 kerana pengurusan yg terbaik buat saya, thank q. pada yg ingin mencuba group nie mmg x kan rugiiiii...!
Mei 17

Rafaah  Saya Kagum dan seronok menyaksikan Majlis Perkahwinan anak saudara saya di Teluk Intan..ianya dikendalikan oleh Azieta Sound System & Events,majlis jadi teratur & meriah.berbeza la dari yg lain.
April 27

Shahruddin  Memang sempoi..setiap kali Majlis kalau ada korang tak kering gusi ada je jenaka..korang handle majlis memang yang terbaik.Di Ariena Band pun meletup2 ngan lagu2 yang best..
Februari 03

Hantar Testimonial

10+1 =

Anda Juga Mungkin Ingin Melihat Ini

DJ / Emcee / P.A System / Sound System / Lighting

Kr Entertaiment ( Ip03...

Hutan Melintang
Perak
PA System & Karaoke

Genesis

Ipoh
Perak
kad kahwin, bunting, banner,sticker

Dylla Soundcheck And E...

Ulu Kinta
Perak
Hubungi Kami

Alamat

No. 85. Taman Intan Banjar Jaya , 36000 Teluk Intan Perak Malaysia

Mohamad Darita


0125757900
0125757900

Sharing is Caring

Email

5+1 =

Statistik
hits
6568
album
70%
deals
0
testimonial
10