Nizal Studio

Nizal Studio

Jurufoto

Negeri Sembilan

Sinopsis

Kami menyediakan perkhidmatan, Jurugambar Perkahwinan, Pertunangan, Andaman dan Pelbagai Majlis di seluruh Malaysia, Pakej yang kami tawarkan amatlah berpatutan untuk semua golongan. Pakej Bermula dari RM500 dan keatas. Manakala untuk pakej andaman pakej bermula dari Rm600 dan keatas,Pakej Make up bermula dari Rm150. kami juga menyediakan kanopi, katering, pelamin, set audio dll..


Pengumuman Terkini

Promosi, Pakej Fotografi bermula dari rm500, 0192020844 - www.nizalstudio.com

Nizal Studio Ogos 16, 2013



Testimonial

Bhavesh  kenapa bila nak check maklumat pebriadi individu yang ingin berkenalan dengan kita, tak dapat? apa yang dimaksudkan dengan tempoh penggunaan di myjoodh dah tamat..???? macam ni susah lah nak kenal dia.
Jun 03

Shyasia  memang dia paling layak.. huyy.. klu dapat iserti macam gini sejuk je hatii.. tenang je jiwa.. harap2 aku dikurniakan seseorang macam dia.. hehe amin~r-5 recently posted..
Julai 09

Hantar Testimonial

10+1 =

Anda Juga Mungkin Ingin Melihat Ini

outdoor, port dickson, fotografi negeri sembilan, videography negeri sembilan, pengantin negeri sembilan

Fotografi & Video Nege...

Port Dickson
Negeri Sembilan
photographer, cameraman, graphic, custom album, seremban wedding, seremban photographer, jurufoto, kahwin, photography, fotografi

Afnanomar.Com

Seremban
Negeri Sembilan
cameraman, photograpy, gambar, editing, perkahwinan, cinta, sayang, kenangan, kau dan aku, berdua, bersatu, pakej, promosi, album, custom, storyboard, album

Khalis Photography (Ns...

Nilai
Negeri Sembilan
jurugambar di negeri sembilan,jurugambar di melaka,segamat,jengka,gemas,tampin,bahau,jempol,kuala pilah,rantau,rembau,nilai,senawang,seremban,melaka,jengka,temerloh,pahang

Ml Photography

Gemas
Negeri Sembilan
Hubungi Kami

Alamat

Pt 20577, Ground Floor, Jalan Ts 2/1f, Taman Semarak 2, 71800 Nilai Negeri Sembilan Malaysia

Acik


0192020844

Web & Media Sosial

Sharing is Caring

Email

5+1 =

Statistik
hits
6040
album
50%
deals
0
testimonial
2