Nizal Studio

Nizal Studio

Jurufoto

Negeri Sembilan

Sinopsis

Kami menyediakan perkhidmatan, Jurugambar Perkahwinan, Pertunangan, Andaman dan Pelbagai Majlis di seluruh Malaysia, Pakej yang kami tawarkan amatlah berpatutan untuk semua golongan. Pakej Bermula dari RM500 dan keatas. Manakala untuk pakej andaman pakej bermula dari Rm600 dan keatas,Pakej Make up bermula dari Rm150. kami juga menyediakan kanopi, katering, pelamin, set audio dll..


Pengumuman Terkini

Promosi, Pakej Fotografi bermula dari rm500, 0192020844 - www.nizalstudio.com

Nizal Studio Ogos 16



Testimonial

Bhavesh  kenapa bila nak check maklumat pebriadi individu yang ingin berkenalan dengan kita, tak dapat? apa yang dimaksudkan dengan tempoh penggunaan di myjoodh dah tamat..???? macam ni susah lah nak kenal dia.
Jun 03

Shyasia  memang dia paling layak.. huyy.. klu dapat iserti macam gini sejuk je hatii.. tenang je jiwa.. harap2 aku dikurniakan seseorang macam dia.. hehe amin~r-5 recently posted..
Julai 09

Hantar Testimonial

Anda Juga Mungkin Ingin Melihat Ini

malaysia wedding photographer, actual day, weddings, chinese, malay, christian, church, indian, event photography, advertising, advertisement, photo, foto, malaysia wedding photojournalist, marriage, gambar kahwin, melayu, gambar kahwin melayu, hindu, gambar perkahwinan, perkahwinan, jurugambar, malaysia professional photographer, portrait, engagement photography, portraits, indian wedding photographer, photographs,kahwin, pasukan kompang, hadrah, merisik, jemputan kahwin, kad kahwin, kursus kahwin, pelamin, urusan pengantin, gubahan hantaran, bunga pahar, stokin dip, bunga dulang,jurunikah, jurufoto, gossip artis, jurugambar kahwin, malaysia wedding photographer, radzuan radzwill, panduan berumahtangga, mak mentua, pereka fesyen, perdana felda, rumahtangga, wedding website, artis kahwin, diana rafar, mawi fc, mawi & diana, pengasih, cemburu, babyrina, linda rafar, siti nurhaliza, pengantin, kompang, pelamin, mak andam, andaman, pakaian pengantin, baju pengantin, khemah, kanopi, catering, video kahwin, video, gambar, jurugambar, gambar kahwin, pelamin, sanding, bunga telur, bunga pahar, songkok, baju melayu, baju kurung, kebaya, batik, weddings, malaysia, indonesia, desainer, kartu, undangan, weddingku, weddings photographer malaysia, malaysia weddings, directory, bride, bridal, spa, sex guide, bridesmaid, flowergirl,berbulan madu, pakej bulan madu, butik kahwin, relationship

Malaysia Actual Day We...

Kuala Klawang
Negeri Sembilan
Jurugambar kahwin

Piiown Photography

Nilai
Negeri Sembilan
jurufoto, photographer, perkahwinan, kahwin, gambar, album, kamera, jurukamera, melaka, negeri sembilan, majlis kahwin,

Potret Cinta Image

Seremban
Negeri Sembilan
portraiture, photographer, photo retouch, custom album, design,

Fusebox Studio

Seremban
Negeri Sembilan
Hubungi Kami

Alamat

Pt 20577, Ground Floor, Jalan Ts 2/1f, Taman Semarak 2, 71800 Nilai Negeri Sembilan Malaysia

Acik


0192020844

Web & Media Sosial

Sharing is Caring

Pertanyaan

Statistik
hits
6289
album
50%
deals
0
testimonial
2