Sweet Apple Photography

Sweet Apple Photography

Jurufoto

Melaka

Sinopsis

Kami di Sweet Apple Photography (dulunya dikenali sebagai D'Lensa Abadi) menawarkan khidmat jurugambar untuk sebarang majlis. Sila layari website rasmi kami di http://www.sweetappleartwork.com atau facebook fan page di http://www.facebook.com/sweet.apple.photo untuk contoh gambar dan pakej yang disediakan. Pakej yang ditawarkan amat berbaloi dengan perkhidmatan yang disediakan. Kepuasan anda, kebanggaan kami... =)



Tags

cameraman

Testimonial

Exctasy Faction  SUPERBBBB !! SAYA TELAH MENGGUNAKANNYAAAAA PUN HADUII. U'OLLS CAN SEE THE GLAMMOOROUSSS PIC AT d'lensaabadi-blogspot. Oooseemmm ! Oke foineee :)
Mac 30

Nazha  Salam.. Tahniah to chemy sebab da amik pic dengan shoot yang terbaeek la...hehe senyum je bila tengok pic kawen saya...:D
Januari 23

Zuraini Binti Mohd Diah  salam . sy amat berpuas hati dgn service y di berikn oleh cik suhami and bisnes partner cik khalis . pic2 y dihasil kan amat kreatif . trma ksh . =D
Januari 23

Mastura & Syed  salam ..saya dan hubby baru melangsungkan perkahwinan 24hb dec 2011 dan baru menerima hasil kerja kreatif En Suhaimi Ahmad..Alhamdulillah kami amat berpuas hati..senang bekerja dengan beliau..sangat on time, mengikut citarasa..ok sedikit teguran ikhlas dari kami..jika nak lg best, gambar masa persalinan korea contohnye lebih cantik kalau diselitkan unsur2 korea..nampak lagi real..apa pun yang ni pun cukup best bagi saya dan hubby..tahniah dan moga lebih cemerlang lagi untuk yang seterusnya..
Januari 22

Hantar Testimonial

10+1 =

Anda Juga Mungkin Ingin Melihat Ini

cameraman, kad kawin

Blackmushroom

Melaka
Melaka
Jurufoto

Elegant Studio

Alor Gajah
Melaka
fotografi, perkahwinan, pengantin, album, photografer, pertunangan, agasaga

Agasaga Pictures

Bandar Melaka
Melaka
Hubungi Kami

Alamat

No 19 Jalan Bkd 12, Tmn Bukit Katil Damai 2 75450 Bukit Katil Melaka Malaysia

Mohd Suhami Bin Ahmad


0173288703

Web & Media Sosial

Sharing is Caring

Email

5+1 =

Statistik
hits
2634
album
0%
deals
0
testimonial
4