Dapur Ku Delliema

Dapur Ku Delliema

Kek Dan Coklat

Selangor

Sinopsis

Pelbagai jenis Cake, Cheese Cake, Cup Cake, Tart dan Kuih Muih Tradisional & Moden boleh ditempah, harga yang sangat berpatutan, lebih murah berbanding harga dipasaran ...menerima tempahan untuk pelbagai majlis keraian, hari raya, sambutan hari jadi, hantaran perkahwinan dan sebagainya....Bagi setiap tempahan adalah sekurang-kurangnya 2 hari sebelum hari penggambilan...Kesedapan yang tidak terhingga...bila rasa pasti nak lagi.. Antara produk yang mendapat sambutan ialah..: - Blueberry Cheese Tart - Egg Tart - Fruit Tart - Oreo Cheese Cake - Apple Crumble Cheese Cake - Blueberry Cheese Cake - Carrot Cake - Cheese Cake Brownies - Black Forest Cake - Chocolate Fudge Cake - New York Cheese Cake - Non-Bake Cheese cake - Marble Cheese Cake - Tiramisu Cake - Apple Cake - Red Velvat Cake - Strawberry Cheese cake... dan pelbagai jenis kek-kek biasa yang lain... - Semua Jenis Kek Lapis Sarawak Untuk Tempahan dan pertanyaan sila rujuk : Nama : Delliema Lokasi : Petaling Jaya No. Tel: 012 3724007 (sila tinggalkan pesanan atau masej sekiranya panggilan anda tidak dijawab) Website : http://www.camcateh.blogspot.com Dan pelbagai jenis kuih-muih tradisional tempatan & moden boleh ditempah... Jangan lepaskan peluang ... Cepat..!!Cepat..!! Tempah lah sekarang...


Pengumuman Terkini

Promosi tempahan kek sebelum hari raya.. dan dapatkan potongan harga yang menarik dan free gift

Dapur Ku Delliema Jun 28, 2011



Testimonial

Dhiyad  salam..you ada buat kuih tradisional , kan?penghantaran ada buat jgak x?
September 06

Faridah Hanum  minggu lepas sy baru tempah 50 biji blueberry cheese tart untuk jamuan pejabat dari blog camcateh. harga dia murah dan rasa pun sedap..ingat nak tempah lagi untuk bawak balik kampong
Jun 30

Izlina Hamdan  Saya mmg puas hatilah dgn servis yg diberi oleh DKD ni, kek2 dia pun sedap sgt2, harga dia mmg ok, paling sedap oreo cheese cake dia, hari tu oder utk hantaran btung.. Thanks DKD..
Jun 29

Hantar Testimonial

10+1 =

Anda Juga Mungkin Ingin Melihat Ini

chocolate fountain

Diaz Ideas

Sungai Buloh
Selangor
Cake Hantaran, Wedding Cake, Cupcake

Sugar&Paste Cakes And ...

Petaling Jaya
Selangor

Homemade Coklat & Cook...

Puchong
Selangor

Chantiq Sweet Treats

Ampang
Selangor
Hubungi Kami

Alamat

Bandar Sri Damansara, Petaling Jaya 52200 Petaling Jaya Selangor Malaysia

Delliema


012 3724007

Web & Media Sosial

Sharing is Caring

Email

5+1 =

Statistik
hits
2696
album
50%
deals
0
testimonial
3