The Seecreate Pictures

The Seecreate Pictures

Jurufoto

Kedah

Sinopsis

Kenapa bayar lebih, jika anda boleh dapatkan dengan harga murah.Kami merakam detik indah raja sehari anda, majlis pertunangan anda, potret keluarga, konvokesyen, produk dan sebagainya. Kami berani jamin,pasti anda akan berpuas hati!


Pengumuman Terkini

Gambar Perkahwinan Cantik Bermakna, Aurat Terpelihara..Bajet Anda Tentukan, Kami Realisasikan!

The Seecreate Pictures Disember 02, 2015



Testimonial

Irna & Naem  Gambaq lawa. Memang puas hati. Terima kasih
November 18

Ferdaus & Nadzirah  Alhamdulillah.. cantik sangat. Wife suka.. qalit tgok..hu3 tq
Oktober 29

Sholihana & Shahidan  Cantikkk..Terima kasih byk2. Ana dan suami puas hati sangat2. Tak puas tgok gambar ni.. mcm nak suruh ambik lg ja haha..
Oktober 16

Hidayu & Zulfaizal  Cantik mcm retiss..thanks.nanti jgn serik kalau kami nak ambik servis hampa lg.. 10*
Oktober 11

Hidayu & Zulfaizal  Cantik mcm retiss..thanks.nanti jgn serik kalau kami nak ambik servis hampa lg.. 10*
Oktober 11

Zakieah & Syukor  Sangat2 berpuas hati. Lawa + comey + murah + jimat + banyak barang & free gift yg wangi sangat. Haa.. ambik 10 bintang!
September 25

Maznah  Gambar ok bagus. terima kasih en zuhri.mungkin saya nak reprint semula album untuk keluarga di KL.
Disember 02

Intan & Yusri  Alhamdulillah..semuanya ok. Gambar pon cantik..terlebih dri cantik..gambar byk sungguh.jenuh tengok..terima kasih banyak2
November 23

Hanisah & Nizam  Terima kasih for the lovely superb album. Semua puas hati..
November 18

Asyraf & Ella  Bro, album memang ok sangat2..terbaik.. semua org cakap cun n terkejut bila bgtau hrga pakej.. terima kasih byk2..
November 17

Anis & Azha  Salam.. thanks ya tuk album yg boooomm the baabooomm.... 10 bintang bagi.. hehe
Februari 26

Aliza & Iqbal  Pakat dok tanya dah pic ambik kt sapa!!sapa jurufoto dia :)Cantik sangat2. memang puas hati. tq
Ogos 09

Elfi Nazreen&syahida  TQVM for the album....kami dh tgk n feel delighted with the output...nice to work wif u....good job...TQVM again from elfi n cda....
Ogos 18

Akhmal & Aini  Impian sy utk mndapatkan photographer professional dan paling penting kos yang sangat berpatutan mmg tercapai.Sepanjang 3 hari majlis kami sgt berpuas hati.A millionz thankz for mootz photography.
April 03

Mieg + Elly  kami sgt berpuas hati... gambar cantik.. masa sesi bergambar, mereka sgt profesional n byk idea.... xrugi dan berbaloi... sy sanggup guna service mereka walaupun dr kedah ke kelantan.
April 26

Adek & Shah  Alhamdulillah, puas hati sangat. Album cantik, kreatif, u guys pun sporting >_< Mmg puas hati. Terima kasih kamuu..
April 22

Umie & Yusoff  terima kasih kerana memberi perkhidmatan yang sangat memuaskan..hasil kerja yang terbaik dari The Mootz Photography buat kami mengabadikan kenangan perkahwinan yang penuh dengan ekpresi indah.
Februari 18

Hafidzah  alhamdulillah dgn keikhlasn n kesngghn,maka trlahirla sebuah album yg bgitu indah buat kenangn kami.trima ksh kpd The Mootz Photoraphy yg begitu kreatif:)jasamu dikenang..hehe
Februari 03

Hanna & Zul  Kami berpuas hati dengan hasil kerja The Mootz Photography yang melakarkan memori perkahwinan kami dengan penuh kreatif.
Januari 26

Hantar Testimonial

10+1 =

Anda Juga Mungkin Ingin Melihat Ini

photographer, jurugambar, jurufoto, cameraman, gambar

Rifdi Haziq Photograph...

Alor Setar
Kedah
jurugambar,jurufoto,kedah,cameraman,jurufoto kedah,jurugambar kedah,kedah photographer,kameraman,kahwin,

Jurugambar Pengantin K...

Sungai Petani
Kedah
Cameraman,Gambar,Jurufoto,Juruvideo

Dreampeeks Photography...

Sungai Petani
Kedah
cameraman

Shahphoto

Jitra
Kedah
Hubungi Kami

Alamat

Bakawali Apartment, Jalan Kolam Air 05200 Alor Setar Kedah Malaysia

Zuhri Albariqh


0124692271
0124692271

Web & Media Sosial

Sharing is Caring

Email

5+1 =

Statistik
hits
5440
album
50%
deals
0
testimonial
19