Katering Dan Kanopi

Katering Dan Kanopi

Katering

Selangor

Sinopsis

SAJIMAS CATERING menyediakan pakej lengkap untuk bakal mempelai. Dapatkan harga promosi daripada kami dengan potongan 20% serta dapatkan pakej percutian berbulan madu dengan percuma!


Pengumuman Terkini

dapatkan potongan harga 20% dan pakej percutian degan percuma!

Katering Dan Kanopi Jun 09, 2011


Testimonial

Denisha  Hello, ada sesiapa boleh bantu tak? Saya ada gunakan khidmat planhoster ni. Tp 25 Jun 2010 dah expired, so sekarang nak renew dah boleh sebab tak dpt akses web planhoster ni. Mcm mana nak buat? Data2 semua bukan ada back up kat tempat lain, semuanya dlm databse kat hosting planhoster ni la… Call pun tak dapat dah…. benda ni mudah jer kalau berterus terang… pihak planhoster boleh jer bagitau awal2 suruh kita pindah atau naikkan harga ker…. bukan diam mcm tu jer.. http://www.vehicleinsuronline.net/ http://www.autocoveragerates.net/
Mei 13

Lola  Saya nak minta quotation utk menu buka puasa di pejabat saya di mont kiara. Bole tak bagi beberapa variety menu buka puasa. Budget dalam RM18 seorang. Hidangan utk 100orang. Harap dapat hubungi saya secepat mungkin.Terima Kasih http://www.medservice4u.com/ http://www.edpackages.com/
April 28

Evaline  Saya memerlukan perkhidmatan untuk membuat rumah terbuka Hari Raya pada 3hb Sept… memandangkan saudara menawarkan bermula 4hb Sept. adakah permintaan saya akan ditolak.. dan saya hanya memerlukan pakej lebih kurang 200 org sahaja…sila hubungi saya segera.. kerana saya masih mencari katerer yang mahu memenuhi permintaan saya. http://www.searchedmeds.com/ http://www.onlinequoteservice.com/
April 22

Jerry  Pakej Katering ramadan burbeka puasa, rumah terbuka, hari rayaoleh kateringperkahwinan pada Ogos 2, 2011Bersempena dengan bulan ramadan yang mulia ini Mahligai Cinta membuka pakej katering khusus untuk burbeka puasa. Juga kami menerima tempahan katering rumah terbuka khusus untuk hari raya pada bulan syawal nanti.Untuk katering hari raya kebiasaannya kami akan beroperasi seminggu selepas hari raya. Katering untuk ramadan dan syawal ini minima 200 pax. Sebarang pertanyaan atau permintaan boleh lah menghubungi kami di emel atau talian telefon terutama untuk mendapatkan harga, menu yang kami sediakan dan tarikh yang masih lagi available.
April 06

Hantar Testimonial

10+1 =

Anda Juga Mungkin Ingin Melihat Ini

Tempahan Aiskrim Kater...

Hulu Langat
Selangor
Katering, Andaman,Pelamin,PA system,Kanopi,sewaan peralatan katering

Npc Event Shah Alam

Shah Alam
Selangor

Pakej Tunang Lengkap 3...

Ampang
Selangor
Pelamin, Andaman, Canopy, Dj & PA System & Photographer

Katering Anjung Serai ...

Cheras
Selangor
Hubungi Kami

Alamat

11a Lorong Mawar Putih 1 43000 Kajang Selangor Malaysia

Aishah Baharuddin


0172388573

Web & Media Sosial

Sharing is Caring

Email

5+1 =

Statistik
hits
4189
album
0%
deals
0
testimonial
4