Ejady

Ejady

Gubahan Hantaran Dan Bunga

Putrajaya

Sinopsis

menyediakan perkhidmatan sewa dulang hantaran. mempunyai 7 dulang.harga berpatutan.


Pengumuman Terkini

Sewaan dulang hantaran.harga yang berpatutan. Anda cuma perlu mengubahnya mengikut kreativiti anda.

Ejady Mei 23



Testimonial

Lakesha  super best buku ni..saya dah beli n baca semua 3 series tu (aku terima nikahnya,murabbi cinta,bercinta hungga ke syurga).sangat bagus untuk motivasi diri http://www.medservice4u.com/ http://www.comparemedsprices.net/
April 28

Jonni  ada hadiahnya zino, 10 potpouri gantung utk majlis sambut menantu nanti…hehehhe…bleh bagi kat wakil pihak pengantin pompuan yg mkn di meja mkn beradap..ok tak.. http://www.searchedmeds.com/ http://www.onlinequoteservice.com/
April 23

Lefty  kak tiha: awat mogok..akak buat apa kat tenet tu..hehe..Norina: Tulah, baru baca bab first tapi dah rasa menarik gila..belum baca habis..sesuai buat rujukan yg bercinta n berumah tangga..tetzzz..lyn: loh..kat blog dia pun ada eh...tak tau pung.. http://www.insurselection.com/ http://www.autoinsurproviders.com/
April 12

Sergio  super best buku ni..saya dah beli n baca semua 3 series tu (aku mtriea nikahnya,murabbi cinta,bercinta hungga ke syurga).sangat bagus untuk motivasi diri
April 09

Hantar Testimonial

Anda Juga Mungkin Ingin Melihat Ini

Allia Craft

Putrajaya
Putrajaya
BAJU

White Pink Wardrobe

Putrajaya
Putrajaya
katering,kelas ukiran buah dan ais carving

Salema Arts

Putrajaya
Putrajaya
andaman

Zoura Pretty Fingers

Putrajaya
Putrajaya
Hubungi Kami

Alamat

Blok A-t09-u09, Presint 14-7 62300 Putrajaya Putrajaya Malaysia

Norfaliza Roslee


017-2635761

Web & Media Sosial

Sharing is Caring

Pertanyaan

Statistik
hits
7022
album
10%
deals
0
testimonial
4