Ejady

Ejady

Gubahan Hantaran Dan Bunga

Putrajaya

Sinopsis

menyediakan perkhidmatan sewa dulang hantaran. mempunyai 7 dulang.harga berpatutan.


Pengumuman Terkini

Sewaan dulang hantaran.harga yang berpatutan. Anda cuma perlu mengubahnya mengikut kreativiti anda.

Ejady Mei 23, 2011



Testimonial

Reignbeau  http://www.lifeinsuranceshopping.net/ universal life insurance lcmks http://www.insurancequotesfl.net/ new york car insurance :((( http://www.treatpatternhairloss.com/ propecia to buy wrgv
Januari 10

Lakesha  super best buku ni..saya dah beli n baca semua 3 series tu (aku terima nikahnya,murabbi cinta,bercinta hungga ke syurga).sangat bagus untuk motivasi diri http://www.medservice4u.com/ http://www.comparemedsprices.net/
April 28

Jonni  ada hadiahnya zino, 10 potpouri gantung utk majlis sambut menantu nanti…hehehhe…bleh bagi kat wakil pihak pengantin pompuan yg mkn di meja mkn beradap..ok tak.. http://www.searchedmeds.com/ http://www.onlinequoteservice.com/
April 23

Lefty  kak tiha: awat mogok..akak buat apa kat tenet tu..hehe..Norina: Tulah, baru baca bab first tapi dah rasa menarik gila..belum baca habis..sesuai buat rujukan yg bercinta n berumah tangga..tetzzz..lyn: loh..kat blog dia pun ada eh...tak tau pung.. http://www.insurselection.com/ http://www.autoinsurproviders.com/
April 12

Sergio  super best buku ni..saya dah beli n baca semua 3 series tu (aku mtriea nikahnya,murabbi cinta,bercinta hungga ke syurga).sangat bagus untuk motivasi diri
April 09

Hantar Testimonial

10+1 =

Anda Juga Mungkin Ingin Melihat Ini

pelamin(perkahwinan/pertunangan),hiasan meja makan damai,hiasan bilik tidur,cenderahati(bear gift/bakul/kotak/lain-lain kraf ),kek/cupkek,

Annur Kaseh Collection...

Putrajaya
Putrajaya
andaman

Zoura Pretty Fingers

Putrajaya
Putrajaya

Allia Craft

Putrajaya
Putrajaya
katering,kelas ukiran buah dan ais carving

Salema Arts

Putrajaya
Putrajaya
Hubungi Kami

Alamat

Blok A-t09-u09, Presint 14-7 62300 Putrajaya Putrajaya Malaysia

Norfaliza Roslee


017-2635761

Web & Media Sosial

Sharing is Caring

Email

5+1 =

Statistik
hits
6712
album
10%
deals
0
testimonial
5