Kad Kahwin Kreatif Versi Passport,   Murah   &   Kreatif

Kad Kahwin Kreatif Versi Passport, Murah & Kreatif

Kad Kahwin

Kuala Lumpur

Sinopsis

Assalamualikum & Salam sejahtera... Kami menyediakan khidmat merekabentuk kad kahwin kreatif seperti yang anda inginkan. Antara produk terhangat dari kami adalah KAD KAHWIN VERSI PASSPORT, iaitu sejenis kad berukuran passport dan mempunyai chop-chop seperti di dalam passport sebenar. bahagian Covernye mempunyai saduran emas. Harga baru (bermula 16 Mei 2011): ******** Boleh SMS: +6014-523 0284 atau emel: mosumart @ gmail.com


Pengumuman Terkini

Dapatkan segera kad kahwin versi passport yang eksklusif semstinye untuk anda!dapatkan segera!

Kad Kahwin Kreatif Versi Passport, Murah & Kreatif September 30, 2013



Testimonial

Sandy  Thanks for sharing. Always good to find a real epxert.
Disember 12

Lena  That's going to make tinghs a lot easier from here on out.
Disember 11

Ifasul  saya betol2 berminat nak buat kad versi pasport ini. saya nak masukan gambar pasangan pergantin (kalau bolh yg bewarna). saya cuma nak tempah dalam 300 pcs sahaje. budget saya untk 1 pcs rm 2.00
November 19

Ifasul  saya nak bertanya. kalau saya nak tempah .bolah ke masukkan gambar pengantin dan bolah ke buat peta rumah pengantin.
November 14

Muni  Salam..saya ingin tahu harga utk 500 kpg kad & berapa lama tempoh utk menyiapkannya....TQ vry much
Julai 20

Miza  kalo nak tempah dalam 500 kpg blh?berapa harga n saya punya bdjet dlm rm1.20..nak minta sebutharga sekali
Julai 19

Mosumart Design  @ezanika, tempahan minimum adalah sebanyak 500 unit. terima kasih.
Julai 11

Ezanika  menarik..... tp boleh thu berapa harganya kalu sy nak beli dlm 200 pcs? budget sy bwh 1.50 sekeping....
Julai 11

Diaz  saya ingin bertanya harga setiap passport perkahwinan jika tempahan hanya 300 keping.....budget saya hanya 1.20 sekeping....saya betul betul berminat...mungkin page chop tak diperlukan...sila reply
Jun 02

Sakura  cantik la!lain dari yang lain!
April 27

Has  Fresh!!Takde orang buat lagi.. Boleh dapatkan quotation utk card ni. FYI.I'm from Penang
April 25

Jimi  wahh... cantik sgt.. sy terfikir nk guna card style ni tuk majlis sy nati. cuma nak tau berapa kos dia...
April 08

Nana  wow! cantiknye! nmpak fresh sbb idea baru...tak penah terfikir nk buat camni.. lain dari yang lain..
Mac 28

Ain Saadiah..  Saya dah buat kad tu dengan Mosumart Design..service memang terbaik!!..masa deliver lebih awal dari yg dijangka..cepat!!..
Mac 28

Hantar Testimonial

10+1 =

Anda Juga Mungkin Ingin Melihat Ini

Kad Kahwin, Wedding Card, Kad Jemputan, Walimatul Urus, Banner, Bunting, Graphic Design, Printing, Kad VIP, Kad Hitam Putih, Kad Flora, Kad Kahwin Murah, Kad Kahwin Ekonomi

After Eighty Creative

Brickfield
Kuala Lumpur

Http://kadkahwin-fiz.B...

Kuala Lumpur
Kuala Lumpur
kad kahwin, bunting, banner, flyer, business card

Akuazs Creative Soluti...

Setapak
Kuala Lumpur
Mariam Wedding Planner, banting, budget, cheap, design, modern, unique

Wsmt Services

Kuala Lumpur
Kuala Lumpur
Hubungi Kami

Alamat

Segambut 51200 Kuala Lumpur Kuala Lumpur Malaysia

Mohd Supian Mustapa


0145230284
-

Web & Media Sosial

Sharing is Caring

Email

5+1 =

Statistik
hits
34434
album
40%
deals
0
testimonial
14