Sj Canopy   &   Catering Services

Sj Canopy & Catering Services

Katering

Kuala Lumpur

Sinopsis

SJ Canopy & Catering Services menyediakan perkhidmatan katering untuk majlis perkahwinan,majlis-majlis korporat,hi-tea,majlis hari jadi dan lain lain.Pakej katering perkahwinan kami bermula dari harga serendah RM7.90 nett(pakej ekonomi) seorang sehingga RM12.80nett seorang(pakej lengkap beserta kanopi@peralatan dewan) Sila hubungi kami untuk sebarang tempahan@pertanyaan "Kepuasan Pelanggan Satu Rahmat Buat Kami"




Tags

katering

Testimonial

Wani  emel pakej nikah 100 pax di subg bestari shah alam..
November 23

Zahirah & Aedy  SJ,, Alhamdulillah..semua jalan lancar!really appreciate it!!next week majlis sebelah lelaki @TTDI penambahan desssert,,pls check attachement yang i hantar...thanks.. Zahirah Taman Tar
Jun 16

Tinie  Saya memerlukan complete quotation untuk majlis pertunangan saya :- - bertempat di Bandar Baru Ampang, Ampang. - 200 pax - Pakej berserta khemah
Disember 21

Fareed  bleh x email pakej2 lgkp utk katering prkhwinan
Oktober 24

Puan Sofia  assalamualaikum boleh saya dapatkan pakej 500 dan 1000 jemputan. dan boleh serta kan harga untuk makan beradap. majlis march 2011. terima kasih
September 21

Feera Anuar  salam....eh macam kenal je pic wedding nih!cm i nyer wedding jek ni!hehehehe
September 02

Dalila  Boleh saya dapatkan pakej katering utk perkahwinan? utk 1000pax, majlis di dewan..
Ogos 16

Syakira  to sj,boleh x tlg emailkan pakej y dsediakan/y diberikan dan menu yang disediakan untuk bajet dlm rm9/person.dan boleh tak emailkan sy quotation harga tuk 2000pax.terima kasih ye..
Ogos 04

Fazli  bleh x email pakej2 lgkp utk katering prkhwinan
Julai 09

Jannie&billy  thanks to en sufian and all of your staff...walaupun agak ramai hadirin yang datang tanpa diduga,u all still dapat kawal keadaan dan bekalan makanan tambahan yang mencukupi,million thanks-jannie&billy
Mei 13

Maya Baharin  SJ catering,,,thanks for the food test..ok we all confirm by this coming 1st August for my wedding functions!how about the method of payment??please clearify..or call my num 0196952780,,please ..thank
Mei 13

Rozy  pls mel the quotation for 1000pax beserta meja n kerusi makan di dewan
Mac 03

Jazzmine  SJ Catering...tahniah,,,great job,great foods,,nice tent etc...pls send the wedding quotation to my friend of mine.sheilaazmi@mmu.edu.my,,her wedding event on March 2010
Disember 15

Saiful Adam  boleh x send kan sy quotation dan menu katering syarikat en?lokasi di TTDI...majlis sy 26/12/09
November 09

Pza  hai...tahniah service SJ catering memang memuaskan hati..hidangan pun sedap..& ade perkara yg mengecewakan,SJ catering masih blom tunaikan janji untuk mmberi voucher brbulan madu di genting!!!
Jun 23

Hasreena & Family  kami sekeluarga mendapat jemputan kahwin minggu lepas di dewn komuniti bandar tun razak,,tertera di tissue logo SJ Catering..kami berpuas hati dengan hidangan SJ, masih ada kosong bulan Julai ini?
Jun 05

Puan Hasnah  Good service,,,!!!we all really appreciate it!!!thanks for the great taste of foods,,,but asam pedas malam tu pedas sikit,,,yg lain nsemua okay!!!thanks to SJ.. Regards..Puan Hasna-TTDI Damansara
April 16

Hantar Testimonial

10+1 =

Anda Juga Mungkin Ingin Melihat Ini

ANDAMAN & PHOTOGRAPHER

Telur Pindang Johor

Cheras
Kuala Lumpur
pelamin,kanopi,andaman

Syaqil Catering

Kuala Lumpur
Kuala Lumpur
Katering Perkahwinan, Yapaf Catering, Katering Yapaf, Kambing Pangang Untuk Pekahwinan

Yapaf Catering & Resta...

Selayang Baru
Kuala Lumpur
rendang dendeng

Rendang Dendeng Asli K...

Putrajaya
Kuala Lumpur
Hubungi Kami

Alamat

No 365, Jalan C 9, Taman Melawati 53300 Kuala Lumpur Kuala Lumpur Malaysia

Muhammad Sufian Bin Raja Azmi


0129710355

Sharing is Caring

Email

5+1 =

Statistik
hits
33076
album
50%
deals
0
testimonial
17