Ilham Catering   &   Canopy

Ilham Catering & Canopy

Katering

Melaka

Sinopsis

Nak Kahwin? Kenaikan harga barang? Harga barang mahal? Bujet lari? Tak perlu pening-pening lagi. Tak perlu tercari-cari lagi. Kami Ilham Katering dan Galeri Perkahwinan(MA0151556-W), Bersedia membantu menjayakan majlis gilang-gemilang anda. Sebagai \'One stop centre\' untuk majlis perkahwinan, Kami menyediakan perkhidmatan dari A ke Z lengkap, jimat dan mudah. Semuanya mengikut citarasa dan bujet anda. InsyaAllah majlis perkahwinan anda akan berlansung dengan jayanya dengan kami.



Testimonial

Azman  2arabian kanopy+full deco 5round tables+50chairs !Arch Mini pelamin(dalam rumah) Catering untuk 300 org ! karaoke sound system. berapa budgetnye sis? boleh hantar kotation secepat mungkin.salam
Februari 06

Aslinda  Pakej utk 700 px pls..
Disember 11

Amy  boleh x tolong bagikn quotation tuk pakej yg dsdiakn esp pakej catering+pelayan+menu makn beradab+meja tetamu.
Jun 18

Ariffin  salam,kalau di daerah muar boleh hantar jgk ke?.mcm mne pulak untuk 1500 org dgn semua pakej ni?!
November 11

Aishahrozan Ahmad  boleh dapatkan quotation catering + pelayan (1200pax)berserta tawaran yang disediakan .ASAP tq.
November 09

Azlin  Majlis pada 12.11.11 Tetamu 700 org, boleh dpt harga RM16 tu tak? Nak pakej lengkap.
Oktober 04

Ezra   Berminat utk dapatkan quotation catering + pelayan (1300pax) serta tawaran yg disediakan
Ogos 12

Nurezawati Khalid  salam....hi,blh bg hrga quotation utk buffet wedding dr yg murah-paling mahal serta apa yg di sediakan.....
Mac 16

Zairin  congrats i.c da buka branch kat jb..wel we all puas hati smua brjln lncar..moga sgla kbaikan & keikhlsan wrga i.c d bls dgn kbrkatan dnia & akhirat..mjlis kami 24.10 success!!
Oktober 28

Hantar Testimonial

10+1 =

Anda Juga Mungkin Ingin Melihat Ini

Hubungi Kami

Alamat

No 18-1, Jalan Mp2, Taman Merdeka Permai, Batu Berendam 75350 Melaka Melaka Malaysia

Ernie


0196868889
0196868889

Web & Media Sosial

Sharing is Caring

Email

5+1 =

Statistik
hits
6230
album
50%
deals
0
testimonial
9