Firdausphotos Photography Services

Firdausphotos Photography Services

Jurufoto

Negeri Sembilan

Sinopsis

Kami menyediakan pakej-pakej perkahwinan dan pertunangan yang berpatutan beserta kualiti yang terbaik. Kami juga menyediakan pakej outdoor untuk pengantin baru dan juga pasangan yang ingin mengecap kembali kenangan semasa hari perkahwinan mereka. Kami berkhidmat dari selatan ke utara tanah air. Jangan segan silu untuk bertanya kepada kami :D p/s : Tawaran pakej bagi bulan September 2011 dan Oktober 2011 masih dibuka untuk tempahan.


Pengumuman Terkini

Dapatkan pakej serendah Rm1000 dengan menempah slot anda hari ini. *mengikut terma & Syarat :D

Firdausphotos Photography Services Januari 30



Testimonial

Firelly Arch  Thumbs up to daus&atun for providing such a good and quality service for our wedding.Keep it up dude.You are our favourite photographer ever.Highly recommended 4 those who r looking a great outcome.
Ogos 15

Asma @ Melati  TQ !!! accept the job at last minutes. Puas hati dgn layanan, hasil gambar & album besar. Dpt pujian ramai. Bijak amik poss & shoot yg bagus menambahkn seri muka. Salah satu buat gamba awesome !!
Julai 29

Ifa& Wad  special thanx to ferot & atun yg mbantu merealisasikan impian pkahwinan kami dr 19,20&21/11/2010.. such a great photo, n a super duper yummy choc!! ape yg bole kami ckp ... its awesome!!!!
April 29

Elly&bam  kepadaa atun dan daus...teruskan usaha anda.semoga firdausphoto akan menjadi lebih terkenal.insyaallah aku akan booking korang samapai anak aku lahir dan membesar.haha...
April 29

Ainul  Mmg sempoi gle..xde rase serabut or uncomfortable...seronok and enjoyed the photography session..the best part ble tgk final product..mmg puas ati!!
April 28

Nopi  nasib baik saya da kawin..klau x mmg sy da srh die shoot masa sy kawin..sgt2 creative, cantik, sporting..harga mmg berpatutan..sapa x amik mmg rugi giler..hehehehe...
April 28

Nana  Pada atul dan daus..thanx for the memorable Engagement Day on 6 November 2010.. puas hati sangat2.. sempoi and happening.. budget pun leh runding.. semoga biz lagi berkembang maju.. love you all.
April 28

Siti Rozita  korang mmg best sporting n kreatif... aku sgt selesa ngn korang nyer service... harga yg paling murah aku pernah jumpa lah... tp hasil mmg NGETOP... ringkas tetapi menarik... :-)
April 28

Hantar Testimonial

Anda Juga Mungkin Ingin Melihat Ini

jurugambar, cameraman

Mcburn Photo Box

Seremban, Negeri Sembi...
Negeri Sembilan
jurugambar malaysia, jurugambar pengantin seremban, jurugambar perkahwinan, jurugambar perkahwinan negeri sembilan, People, wedding photographer malaysia, jurugambar bahau, jurugambar seremban, wedding album, malaysia wedding, malay wedding, butik pengantin johor, butik pengantin selango,r pengantin melayu, syokkahwin, andaman, pengantin johor, butik pengantin online, doa pengantin baru, andaman pengantin 2010, seri pengantin, resort butik pengantin klang, butik pengantin penang, kahwin package, pengantin, foto studio, pengantin, kebaya modern, pengantin.com, blog butik pengantin, butik pengantin sabah, makeup pengantin 2010, butik pengantin 2010, www.pengantin.com, outdoor pengantin, dress pengantin muslim, accessories pengantin, butik pengantin 2011, d ina pengantin make over, pengantin andaman, pengantin selangor, butik pengantin blogspot, door gift pengantin, butik pengantin iris, lagu lagu pengantin, butik pengantin elle, pengantin.biz, sticker nama pengantin, crown pengantin, butik pengantin popular, pengantin ala arab, butik pengantin sarawak, teks doa pengantin, catering pengantin photoshoot, pengantin image, pengantin model, baju butik pengantin, puteris makeup artist, pengantin butik, pengantin bonda, butik-butik pengantin, makeup pengantin 2011, pengantin nikah, malaysian wedding akad nikah in english, akad nikah dress, akad nikah di masjid, cara akad nikah, hukum akad nikah di masjid, video akad nikah, nikah ceremony, nikah contract, akad nikah budget, perkahwinan custom album, perkahwinan checklist, perkahwinan perkahwinan orang cina, perkahwinan orang melayu, hubungan seks, perkahwinan melayu, package perkahwinan, gift perkahwinan door, gift perkahwinan, blog photography, perkahwinan perkahwinan malaysia, tips perkahwinan, doa majlis perkahwinan, kad kahwin video, perkahwinan, doa perkahwinan, perkahwinan.com.my, adat perkahwinan melayu, perkahwinan anak naza, perkahwinan raja farah, adat  perkahwinan perkahwinan kaum melayu, perkahwinan siti sarah, nona tv3, perkahwinan majlis perkahwinan melayu, majlis perkahwinan marion, perkahwinan aida aris, perkahwinan ala arab , perkahwinan marion counter, photographer perkahwinan johor, perkahwinan dude harlino, storybook perkahwinan, status perkahwinan, design kad perkahwinan, souvenir perkahwinan 2010, loan perkahwinan, goodie bag perkahwinan, pra perkahwinan, perkahwinan kaum iban, seks dan perkahwinan, story album perkahwinan ,lagu lagu perkahwinan, tips fotografi, perkahwinan package, perkahwinan 2011, apa itu perkahwinan, blog fotografi perkahwinan, perkahwinan norman kru, package perkahwinan 2010, souvenir perkahwinan 2011,

Capturepic | Jurugamba...

Seremban
Negeri Sembilan
photographer, cameraman, graphic, custom album, seremban wedding, seremban photographer, jurufoto, kahwin, photography, fotografi

Afnanomar.Com

Seremban
Negeri Sembilan
cameraman,fotografi,jurufoto

Www.Zrphotostation.Com

Port Dickson
Negeri Sembilan
Hubungi Kami

Alamat

282, Jalan Lavender Heights 9, Taman Lavender Heights, 70450 Senawang Negeri Sembilan Malaysia

Mohd Firdaus Hamid


012-694 7469

Web & Media Sosial

Sharing is Caring

Pertanyaan

Statistik
hits
4886
album
50%
deals
0
testimonial
8