~Cinta Violet Creation~

~Cinta Violet Creation~

Gubahan Hantaran Dan Bunga

Melaka

Sinopsis

pihak kami menyediakan gubahan hantaran perkahwinan bagi pasangan pengantin, menyediakan servis spa terus ke rumah anda serta sedia menerima tempahan kek coklat serta cenderahati untuk tetamu pada harga yang berpatutan... kami juga menyediakan set kecantikkan tubuh badan serta penjagaan muka bagi wanita sama ada yang sudah berkahwin ataupun belum...sepenuhnya dijamin halal dan anda dijamin akan berpuas hati dengan khidmat yang akan kami berikan...


Pengumuman Terkini

promosi terkini dapatkan gubahan hantaran dengan harga hanya serendah 35++

~cinta Violet Creation~ Oktober 24, 2011



Testimonial

Atiqa  bleh bg pakej spa...
April 30

Nasrin  Muka saya nmpk beza lps spa.Kulit cerah sekata,jeragat pun dh kurang.Kulit jadi tegang, liang roma dh mengecil.Cara dia urut muka ada teknik,mmg dia ada attend course spa.Mmg puashati.aku bgi 4*
Mac 30

Rayyan  hantaran yg dibuat memang cantik. harga pun ok,bleh deal. berbaloi tempah dgn diorang. pandai main kaler..saya bagi 5 stars!!
Mac 30

Rien Suriani  yup...harga boleh dirunding engikut citarasa dan kepuasan pihak anda... di cinta violet kami sentiasa memastikan pelanggan kami sentiasa berpuas hati...-:)
Februari 28

Nasrin  spa dtg umah yg saya suka ni.plak tu gubahan hantaran dia buat mmg cantik.harga ble runding plak tu,time2 gawat mcm ni.kwn masa kat itm pun ada tanya pasal gubahan,rata2 tnya mahal.yg ni ble deal.
Februari 27

Hantar Testimonial

10+1 =

Anda Juga Mungkin Ingin Melihat Ini

Pelamin, Andaman, Katering,

D'rias Gubahan Dan Han...

Batu Berendam
Melaka
mini pelamin, solekkan, bunga tangan, gubahan hantaran, kad perkahwinan

Diy By Laluna

Merlimau
Melaka
dulang, pelamin, gambar, andam

Sweet Hantaran

Melaka
Melaka
Hubungi Kami

Alamat

Melaka 77300 Melaka Melaka Malaysia

Rien Suriani Binti Mohd Isa


0197773967

Web & Media Sosial

Sharing is Caring

Email

5+1 =

Statistik
hits
12257
album
40%
deals
0
testimonial
5