Ole Ole Pengantin

Ole Ole Pengantin

Cenderahati Dan Aksesori

Johor

Sinopsis

Harga dari RM 0.65 sahaja. Termasuk ukir nama & penghantaran percuma ke seluruh Malaysia. kami adalah pengeluar ( kilang ) seramik Ada banyak pilihan, nak tgk contoh2 lain sila lah email , sms @ call.atau terus ke http://www.pasuperkahwinan.com. Kalau nak datang terus ke kilang pun boleh. Kalau nak tau kami buat sendiri pasu2 ni. Tempahan tu banyak pun boleh sedikit pun tak apa, yang penting bincang dulu. Pertanyaan dari anda satu penghormatan buat kami




Testimonial

Lanie  saya berminat untuk tahu dengan lebih lanjut ttg pasu ini boleh send katalog n harga
Oktober 13

Sharifah Nur Shabihah Tuan Besar  Ingin kan senarai brg dan harga.. tq
Julai 14

Sahruddinsah  boleh dapatkan katalog dan harga..kilang kat mana? kalau fre sya nak tengok..tq
Oktober 16

Rostina  salam.. saya berminat untuk tahu dengan lebih lanjut ttg pasu ini boleh send katalog pd saya. tq
Februari 10

Mas  salam, sy berminat nk tau harga dn mcm mane cre untuk sy nak dapat kn.... tq
April 22

Yan  salam..saya berminat nk tau harga smua dan katalog..tq
Februari 16

Rina  sy berminat nak tau harga. boleh send katalog dgn price list sekali ke email sy. tq
Februari 07

Linda  boleh bg katalog utk semua brg yang u ader
November 10

Yana  salam..saya berminat nak tahu lebih lanjut mengenai price list pasu.boleh tak send katalog.tima kasih
November 09

Hantar Testimonial

10+1 =

Anda Juga Mungkin Ingin Melihat Ini

andaman,katering,

Nana Craft

Kluang
Johor

Rashsya Collections

Johor Bahru
Johor

Cenderamata Anggun

Johor Bahru
Johor
kerepek, cenderahati, door gift

Cemilan Station : The ...

Batu Pahat
Johor
Hubungi Kami

Alamat

Johor Malaysia

Amirah Ab Fatah



Web & Media Sosial

Sharing is Caring

Email

5+1 =

Statistik
hits
10841
album
50%
deals
0
testimonial
9