Pengantin D'kayangan

Pengantin D'kayangan

Dewan, Ballroom Dan Hotel

Selangor

Sinopsis

Kami menyediakan one stop centre untuk majlis perkahwinan anda. Pengantin D'Kayangan menyediakan tempat yang indah, dan mengikut citarasa dan tema majlis yang anda inginkan. Menyediakan semua perkhidmatan dan menjanjikan kepuasan kepada anda. Kami juga menganjurkan karnival kahwin di Jusco Setiawangsa AU2, pada 30 julai hingga 1 Ogos, dan pengusaha dijemput untuk mengambil bahagian, dan terdapat tapak gerai untuk dijual.



Testimonial

Yanti  boleh email kan detail lagi pasal dewan ni tak
November 16

Amizah  Salam.Blh saya tahu lokasi dewan dan sewa dewan?Tq!
Mac 22

Sabrina  i was just wondering... the dewan actually kat mana yer..?? in carefour subang ? in Subang jaya? and how much is the sewa? berapa ramai boleh masuk?
Februari 16

Nazri  Brape harga tapak gerai utk karnival?
Julai 22

Nazri  Untuk perkhidmatan katering, gunakan panel atau katering sendiri? kalau gunakan panel, macam mana saya nak daftar jadi panel?
Julai 22

Hantar Testimonial

10+1 =

Anda Juga Mungkin Ingin Melihat Ini

Dewan, Canopy, Pelamin, andaman, persembahan, Katering, Photographer

Astana Pak Ngah

Klang
Selangor
canopy,stage, underlayer, sarung kerusi. kerusi banquet, PA system, kipas air, portable aircond, lori sewa, catering, karnival, event, konvo, expo, majlis-majlis rasmi

Hatrah Canopy & Event ...

Sungai Buloh
Selangor
Dewan, katering, pelamin

Dewan Astana

Shah Alam
Selangor
dewan perkahwinan, dewan kahwin, dewan serbaguna

Dewan Perkahwinan Adam...

Bandar Baru Bangi
Selangor
Hubungi Kami

Alamat

Carrefour Subang 47100 Subang Jaya Selangor Malaysia

Orange Vision Resources


0176944177

Sharing is Caring

Pertanyaan

5+1 =

Statistik
hits
9330
album
0%
deals
0
testimonial
5