Pengantin D'kayangan

Pengantin D'kayangan

Dewan, Ballroom Dan Hotel

Selangor

Sinopsis

Kami menyediakan one stop centre untuk majlis perkahwinan anda. Pengantin D'Kayangan menyediakan tempat yang indah, dan mengikut citarasa dan tema majlis yang anda inginkan. Menyediakan semua perkhidmatan dan menjanjikan kepuasan kepada anda. Kami juga menganjurkan karnival kahwin di Jusco Setiawangsa AU2, pada 30 julai hingga 1 Ogos, dan pengusaha dijemput untuk mengambil bahagian, dan terdapat tapak gerai untuk dijual.



Testimonial

Yanti  boleh email kan detail lagi pasal dewan ni tak
November 16

Amizah  Salam.Blh saya tahu lokasi dewan dan sewa dewan?Tq!
Mac 22

Sabrina  i was just wondering... the dewan actually kat mana yer..?? in carefour subang ? in Subang jaya? and how much is the sewa? berapa ramai boleh masuk?
Februari 16

Nazri  Brape harga tapak gerai utk karnival?
Julai 22

Nazri  Untuk perkhidmatan katering, gunakan panel atau katering sendiri? kalau gunakan panel, macam mana saya nak daftar jadi panel?
Julai 22

Hantar Testimonial

10+1 =

Anda Juga Mungkin Ingin Melihat Ini

pakejperkahwinan

The Venue Shah Alam

Shah Alam
Selangor
Dewan Kahwin , Katering , Dekorasi Pelamin , Pelamin , Busana , Kad Undangan , Solekan

Dewan Astana ( Puchong...

Puchong
Selangor
orchard villa, gombak, dewan, hotel, ballroom, konsep dusun, hijau perkahwinan, katering

Orchard Villa @ Gombak

Gombak
Selangor
Garden Wedding, Laman Pengantin, Pelamin, kanopi, canopy, cameraman, andaman , kad kahwin , katering , wedding planner

Laman Nur Kasih Weddin...

Hulu Langat
Selangor
Hubungi Kami

Alamat

Carrefour Subang 47100 Subang Jaya Selangor Malaysia

Orange Vision Resources


0176944177

Sharing is Caring

Email

5+1 =

Statistik
hits
9114
album
0%
deals
0
testimonial
5