Photophysic

Photophysic

Jurufoto

Johor

Sinopsis

Servis kami tak terhad pada gambar je, video pun boleh. Dah lebih 7 tahun buat keje ni. Macam-macam majlis dah kami handle - daripada korporat sampailah ke personal photo shoot. Pakej mengikut budget yang ada. Unik & tersendiri - ikut rezeki masing-masing. Bergantung jugak kepada jenis majlis dan masa bekerja. Kalau nak tahu lebih lanjut tentang harga dan apa yang kami kasi, call je kami 012-7381646 (zul)atau 013-7300 609 (Nina - orang rumah..hehehe)) - ...jgn segan-segan...



Testimonial

Hantar Testimonial

Anda Juga Mungkin Ingin Melihat Ini

-Menyediakan perkhidmatan senireka grafik (design album pengantin dll) pada kadar rendah dgn kualiti yg terbaik dan cepat siap

Photogenic Pictures

Johor Bahru
Johor

Gk-photography

Batu Pahat
Johor

Anggeriklensa Photogra...

Johor Bahru
Johor
Photographer, Professional Photographer, Jurugambar, JurugambarPerkahwihnan, Wedding Photographer, Kuala Lumpur, Johor Bahru, Event Photographer, Commercial Photographer ,Pakejphotographymurah ,Photographermalaysia ,PhotographerJohor,Photographymurah,Photographerperkahwinan,Productshoot,Jedahphotography,Malayfemalephotographer,Pakejbajetphotographer,Productshootpuncakalam,Bridetobepenang,Preconvocation,Photographerperempuan,Photographyservises,Bridetobemalaysia,Bridetobeperlis,Bridetobejohor,Pertunangan,Ceremony,Parliament,Wien,Travel,Austria,White,Trip,Beautiful,Belarus,Art

Radzi Aziz Photography

Johor Bahru
Johor
Hubungi Kami

Alamat

Bandar Seri Alam 81750 Masai Johor Malaysia

Zulkiflee Bin Ismail


012-7381646 / 013-7300609

Sharing is Caring

Pertanyaan

Statistik
hits
3812
album
50%
deals
0
testimonial
0