Photophysic

Photophysic

Jurufoto

Johor

Sinopsis

Servis kami tak terhad pada gambar je, video pun boleh. Dah lebih 7 tahun buat keje ni. Macam-macam majlis dah kami handle - daripada korporat sampailah ke personal photo shoot. Pakej mengikut budget yang ada. Unik & tersendiri - ikut rezeki masing-masing. Bergantung jugak kepada jenis majlis dan masa bekerja. Kalau nak tahu lebih lanjut tentang harga dan apa yang kami kasi, call je kami 012-7381646 (zul)atau 013-7300 609 (Nina - orang rumah..hehehe)) - ...jgn segan-segan...



Testimonial

Hantar Testimonial

10+1 =

Anda Juga Mungkin Ingin Melihat Ini

jurugambar perkahwinan, jurugambar pertunangan, pra perkahwinan, johor photographer, johor wedding foto

Soultan Photography

Pasir Gudang
Johor
cameraman

Afiqmf

Batu Pahat
Johor

Wedding Photog Www.Mem...

Johor Bahru
Johor
Trisno.net,Trisno,Jurugambar,Jurufoto,Jurufoto Perkahwinan,Gambar Perkahwinan,Gambar Kahwin,Johor Bahru,

Trisno Fotografi

Pasir Gudang
Johor
Hubungi Kami

Alamat

Bandar Seri Alam 81750 Masai Johor Malaysia

Zulkiflee Bin Ismail


012-7381646 / 013-7300609

Sharing is Caring

Pertanyaan

5+1 =

Statistik
hits
3742
album
50%
deals
0
testimonial
0