Honey Vacation Travel   &   Tours Sdn Bhd

Honey Vacation Travel & Tours Sdn Bhd

Pakej Bulan Madu

Selangor

Sinopsis

Syarikat kami menawarkan kepada anda pekej-pakej berbulan madu (honeymoon) ke destinasi impian anda. Kami adalah agen pelancongan yang bertauliah dan ahli MATTA. Pilih destinasi yang anda impikan, kami akan aturkan supaya berbulan madu anda menjadi tersangat indah. Raikanlah Cinta anda kepada pasangan anda. Hubungi kami mastura@honeyvacation.com.my +603 78771422. Sila kunjungi laman web kami http://www.honeyvaction.com.my


Pengumuman Terkini

4HARI3MALAM BALI LOVELY HONEYMOON EXPERIENCE (Validity till August 2010)FROM RM2,500 PER COUPLE!!!!

Honey Vacation Travel & Tours Sdn Bhd Mei 12, 2010


Testimonial

Hafiz  Email me pakej honeymoon di pulau perhentian pada bulan ogos 2015 Dan September 2015
Julai 08

Raj  honeymoon package ke bali atau krabi bagi bulan april 2015. 4d3n from 29 april to 2 may 2015
Mac 26

Dayang  saya perlukan pakej honeymoon budget ke maldives pada april 2015
Jun 08

Farish  last mnt percutian.. sy nak dapatkan harga untuk prctian 3H2M pulau pangkor bermula 13.12.2013 hingga 15.12.2013. keluarga (5 dewasa, 2 kanak2) nak segera. tq
Disember 10

Aqilah  nak tahu quotation pakej bulan madu ke koh samui-september 2013
April 01

Wani  email sy pakej honeymun di pulau perhentian..
November 23

Aina  ada tak pakej bulan madu ke berjaya hills/ bukit tinggi pada bulan november dan disember 2012?
September 29

Zahari  bole bg pakej honeymoon utk 3h 2m ke bali..pd tarikh 7-9/01/2013 tqGYRUL
September 06

Farhana  boleh dapatkan pakej honeymoon antara pulau redang atau perhentian..pada hujung bulan 5@6.
Jun 19

Muhammad Faisal B Hj Rahmat  sila send ke saya quotation 3d2n(pakej bulan madu) untuk pulau tioman
Jun 13

Lina  boleh dapatkan pakej honeymoon antara pulau redang atau perhentian..pada hujung bulan 6..
Mei 18

Yus  boleh dapatkan saya pakej bulan madu ke pulau redang untuk 3h2m pada bulan september/oktober 2012
Mei 16

Alais  boleh dapatkan pakej harge 3hr 2 mlm ke pulau tioman atau ke negeri sabah
Mei 06

Lin  hye..I'm looking for honeymoon package at Langkawi on June 2012.
April 27

Edayu  saya perlukan quot utk pakej honeymoon 3D2N/4D3N di Pulau pinang / Langkawi bg bulan Feb/March 2012.. tq
Disember 12

Nurul  boleh dapatkan pakej harge 3hr 2 mlm ke pulau2 menarik di terengganu...
November 27

Iela  BOLH SY DAPATKAN PAKEJ BULN MADU KE LANGKAWI 4H3M NOV 2012
November 24

Zaza  saya mencari pakej honeymoon (Pulau di Malaysia)utk hujung Januari 2012
November 23

Azally  ble sy dptkan quotation,senarai tempat dan harga utk pakej honeymoon ke pulau tioman 4hari 3mlm,pd 27-29mac thn dpn,2012.
November 20

Jieha  sila email kan tempat dan harga sekali untuk percutian 3 hari 2 malam utk 2 org..dlm malaysia tarikh antara 18/12/11 - 27/12/11
November 10

Yaya  sila emailkan senarai tempat bulan madu beserta harga
November 06

Syafa  salam, bole saya dapatkan pakej utk bulan madu ke bali awal feb 2012(between 7-9feb) tq
November 04

Zila  bleh x bg quotation untuk pakej bulan madu ke bali 4hari 3mlm......utk tri lepas raya tahun depan
November 04

Nurul Fairuz  plis email kt saya quotation untuk pakej honeymoon ke korea untuk bln 3 ni 4h3m..and kalo boleh sy nk tau ms tu musim ape ye kt sana...tq
Oktober 31

Zainal  sila email kan tempat dan harga sekali untuk percutian 3 hari 2 malam utk 2 org..dlm malaysia sahaja
Oktober 13

Shah  sila email semua perkhidmatan utk pakej bulan madu.
September 29

Imelia  salam...bole suggest tak tmpt menarik n ssuai utk honeymun? give a quotation skali bole?Tq..:)
September 22

Lin  plz anta quotation mn2 tempat honeymoon y bes lam semenanjung utk 3H2M pd 30.11-2.12.2011
September 03

Safwan  Salam..Tolong quote 3D2N trip to any Bali resort (the best price) for 2 adult c/w itinerary.Appreciate your kind info.
Jun 20

Fadlynorly  saya perlukan coutation harga untuk ke pulau tioman...3hari 2 malam...untuk bulan 6
Jun 07

Ain  saya perlukan pakej honeymoon di berjaya hills pada akhir bulan10 2011..pliz respon..im waiting
Mei 13

Anis  suggest me pulau yg menarik 4 my hnymoon..and give a quotation..3d2n on sept 2011.
Mei 10

Sasha  pliz email quotation utk pakej honeymoon ke bali @ phuket 4d3n pd bulan dec 2011 berserta itinerary
Mei 10

Wan Mahani  sy memerlukan pakej bulan madu ke australia hujung bln 11 tahun 2011 untuk 2 orang dewasa
April 01

Ita  sy perlukan tempat bulan madu di cherating pahang pada 3 april.. dlm 3 hari 2 mlm
Mac 12

Wan  Saya perlukan pakej honeymoon di berjaya hills untuk 3h2m pd hujung mei 2011..plz advice..
Mac 06

Sha  saya mencari pakej berbulan madu ke langkawi/pulau tioman 3h 2m pada bln 5...bleh buatkan pakej u saya?
Februari 21

Sha  saya mencari pakej berbulan madu ke langkawi/pulau tioman 3h 2m pada bln 5...bleh buatkan pakej u saya?
Februari 21

Ayad  Sedang mencari pakej bulan madu yang menarik di negeri Pahang pada bulan 5 tahun 2011 di kawasan tanah tinggi (berjaya hills atau cameroon highland dan deer farm di lanchang)
Februari 07

Azri  sy perlukan quotition berbulan madu ke pulau perhentian terengganu..3hr 2mlm..tarikh pada 11 julai 2011-13 julai 2011..skali tiket fligt..plz..
Februari 07

Ayad  saya perlukan pakej honeymoon di negeri pahang selama 5 hari untuk 2 tempat yang berlainan cth 2 hari di lanchang, 3 hari di berjaya hills? pada bulan mei 2011
Januari 18

Nur  nak tau berkenaan pakej percutian ker pulau perhentian untuk 2 org
Januari 01

Nisha  tolong buatkan quotation untuk saya percutian ke pulau langkawi untuk 2 orang pada bulan mei 2011... budget dlm RM500 ke bawah... terima kasih...
Disember 20

Shela  plez qoute me honeymoon packages @ msian islands year 2011
Disember 19

Siti  boley bagi saya quotition untuk pakej bulan madu ke pulau perhentian atau pulau redang dalam bulan july 2011..budjet saya bawah rm1000.00 untuk 3d2n
Disember 17

Baiti  sy perlukan quotation pakej bulan madu ke sabah pd bulan mei 2011..tq
Disember 12

H Hakimi  saya nk hadiahkan pakej berbulan madu dalam negara kepada kakak sy......boleh emelkan sy pakej yg available n berpatutan pada jan 2011??terima kasih
Disember 07

Mohammad Suffian  Saya ingin quotation pakej bulan madu ke Pulau Redang pada bulan january 2011 . Thanks ( Budget bawah RM 500.00 )
Disember 07

Farah  saya perlukan quotation packages honeymoon ke maldives thn 2011..tq
November 28

Aminulhusaini  saya perlukan quatation packages utk honeymoon ke bali pada bulan 6/2011.TQ
November 28

Yanie  Salam. Saya memerlukan quotation utk pakej honeymoon ke bali, phuket, australia, turkey dan new zealand bg tahun 2011. TQ!
November 21

Yanie  Salam. Saya memerlukan quotation utk pakej honeymoon ke bali, phuket, australia, turkey dan new zealand bg tahun 2011. TQ!
November 21

Reen  allo..saya ingin pakej bulan madu 2010 pulau2 di semenanjung tok bln disember, tq...
November 19

Farah  saya perlukan quotation packages honeymoon ke australia thn 2011..tq
November 15

Farah  saya perlukan quatation packages utk honeymoon ke Australia 2011..tq
November 15

Farah  Pakej bulan madu utk Thn 2011..utk seluruh negeri2 di Malaysia termasuk pulau2 dan luar negei seperti indonesia thailand dan sebagainya..A.S.A.P sbb nak buat tempahan secepat yang mungkin
November 12

Anim  hai...nak tanye quatation packages honeymoon seluruh negeri for disember 2010 especially pulau2 yang ada... tq so muchh...
November 09

Am  salam cik mustura, email kan sya pakej2 di pulau tioman..atau di pulau2 yg lain.. trima kasihh...
November 04

Yus  minta harga pakej bulan madu ke 1. bali 4D3N 2. sabah 4D3N 3. koh samui 4D3N tq
Oktober 29

Efa  pakej ke bandung atau bali berapa? 4 hari 3 malam
Oktober 20

Mohamad Haffiz  Pakej bulan madu utk Thn 2011..utk seluruh negeri2 di Malaysia termasuk pulau2 da sebagainya..A.S.A.P sbb nak buat tempahan secepat yang mungkin
Oktober 06

Eiya  mtk tlg bg pakej bln madu utk pulau2 di jhr.... pakej 3D2N tarikh: 12/10/10-14/10/10 terima kasih...
Oktober 06

Fara Zaki  hai, boley tolong emailkan pada saya pakej bulan madu yang fleksibel dan berpatutan untuk tahun 2011? Terima kasih...
September 23

Norizan  saya nk tau brp kos ke 1) Bali utk 4 hari 3 malam; 2) Sabah utk 4 hari 3 malam. terima kasih..
Ogos 26

Fara  sy nk hneymoon kt genting 18.9.2010 ni..untuk 2hr 1 mlm bermula 18.9.2010 ni.brape hrganya?
Ogos 22

Mas  nak tau harga percutian ke bali dan sabah untk 2org..4hari3malam
Julai 29

Lim  nak tahu kos bulan madu di pulau redang terengganu. adakah termasuk dengan transport? dan berapa hari?
Julai 19

Atieqa  harga pakej tersebut untuk couple ke per person..email me
Julai 14

Anna  cadangkan saya pakej honeymoon yang menarik di sarawak atau di sabah, dengan baget yang berpatutan. terima kasih
Julai 08

Izzah  cadangkan saya tempat menarik kat bali...apa2 aktiviti dan lawatan yang menarik...dan yang kat sabah jugak..
Julai 02

Nazrah  salam, nak tahu pakej honeymoon ke langkawi utk 3H 2M? ada aktiviti spt snorkling x? lawatan ke tempat menarik?
Jun 29

Shaida  cadangkan saya tempat2 menarik di cameron highland
Jun 15

Shaidatul Shazreen Ahmad Tamizi  cadangkan saya pakej2 bulan madu yang menarik di pulau langkawi
Jun 11

Rozamaizura Bt Yahya  saya nak ke langkawi pada 14hb jun sehgga 16hb jun 2010..saya nak tau pakej2 yang menarik yg ada disana..
Jun 07

Nuramirah Binti Sulaiman  cadangkan saye tempat2 yang menarik..di pulau redang
Mei 13

Hantar Testimonial

10+1 =

Anda Juga Mungkin Ingin Melihat Ini

percutian ke beijing murah, pelamin buget, pelamin murah, pelamin petaling jaya, pelamin shah alam, pelamin klang, harga set berendoi

Reveworks

Petaling Jaya
Selangor
cafe, halal, bulan madu, bali, hotel, katering, transport

Malaya Cuisine Cafe

Kuta
Selangor
Bulan madu, hotel, minyak wangi, pakaian

Hotel Combined

Puchong
Selangor
Hubungi Kami

Alamat

Suite 762, Level 7 Block A1, Leisure Commerce Square, Jalan Pjs 8/9, 46150 Petaling Jaya Selangor Malaysia

Cik Mastura Abdullah


+603 7877 1422
+603 7877 9522

Web & Media Sosial

Sharing is Caring

Email

5+1 =

Statistik
hits
23284
album
50%
deals
0
testimonial
75