Seri Delima Bridal Gallery

Seri Delima Bridal Gallery

Butik Pengantin

Johor

Sinopsis

Menyediakan perkhidmatan lengkap untuk sebuah majlis perkahwinan yang gemilang dengan citarasa terkini pada harga berpatutan




Testimonial

Zuli  hai..leh x nk mntk pakej yg disediakn ngn price skali.sy nk wat wedding kt kota tinggi.bp cas utk trnsportation?
Disember 16

Yana  kak, ni yana tmn kemas. heheh....nak tlg promo kedai akak sket. lepas tgk baju2 kat butik tadi, sy jd tak tau nak pilih kaler ape dah. semua cantik2. mekap pun cantik ;)
Disember 07

Ain  boleh saya dapatkan quotation utk weeding?
November 10

Ilyana  boleh x klo wat andaman di area pendalaman. boleh x saya nk dapatkan koutation untuk pakage yg disediakan???
Oktober 19

Azura  boleh saya dapatkan quotation utk weeding saya pd bln 3 nie tak? saya nk tahu bpe harga pakej bagi set pelamin,make up,bju pngantin brpa pasang,dan lain2 lagi yg berkenaan.
Oktober 11

Yanz  bley dpt quotation utk wedding sy bln 10 nie..kalo bley pakej utk rumah n dewan..T.Q
April 24

Azura  boleh bagi i quotation untuk wedding adik i pada bulan november nie. TQ
April 14

Maslina Mohamed  sy nak dptkn quotation utk weeding abg sy dirumah bln 6 ni....email k
Mac 04

Hantar Testimonial

10+1 =

Anda Juga Mungkin Ingin Melihat Ini

De Casa Impiana Boutiq...

Johor Bahru
Johor
FOTOGRAFI,DJ,CAKES,HANTARAN,KANOPI,KATERING

Vogue Wedding Gallery

Johor Bahru
Johor
PELAMIN

Maju Bridal - Butik Pe...

Pasir Gudang
Johor
Hubungi Kami

Alamat

4a, Jalan Impian Emas 7, Taman Impian Emas 81300 Johor Bahru Johor Malaysia

Seri Delima Bridal Gallery


019-7104041, 019-7397762
607-5577762

Web & Media Sosial

Sharing is Caring

Email

5+1 =

Statistik
hits
10452
album
20%
deals
0
testimonial
8