Alami Keajaiban Sabun Mior

Alami Keajaiban Sabun Mior

Spa, Sauna Dan Kecantikan

Kuala Lumpur

Sinopsis

Kulit kusam, berjerawat, berjeragat, tona tidak sekata. Anda bimbang ? Lupakan BOTOX, COLLAGEN & SUNTIKAN..Hanya dengan 3 minit, 2x sehari..anda mampu nampak cantik, bergaya, anggun & cun hanya dengan ber'MIOR'. Rasai keajaibannya di sini.. http://kioskmior.blogspot.com


Pengumuman Terkini

Sertailah Sistem Affiliate kami.. Mula laa menjana pendapatan anda sekarang.

Alami Keajaiban Sabun Mior Februari 07, 2009


Testimonial

Kak Marfuah (selangor)  tak pe la..kalu cam tu bagi saya 1/4 satu , 1/8 tiga ketul... hari ni insyaallah saya bank in duit...rm 175. pasal ada perubahan kat muka saya la..kawan2 saya nak test... perubahan tu sama cam pengguna2 yang lain lah..muka saya dah semakin cerah..jeragat dah nipis yang peting eye bag dah hilang.
Februari 07

Ina (shah Alam)  Testimoni: Muka I nmpk beza bile pki mior ni lps 2nd weeks. Skrg ni dh msk 3rd weeks. Kulit cerah sekata, parut dan jeragat pun mula menipis. Kulit jadi tegang, liang roma kt kaw sekitar hidung dh mengecil. Paling I suka, mase 1st pki tu jerawat kecil2 kt hidung I ni hilang, licin jer hidung. Kulit muka dh x berminyak x jgk kering, elok jer sepanjang hari. I pun try jugak letak kt celah2 yg hitam, kaw tu pun makin elok cerah jer. Leher dan pangkal leher I cepat sgt nampak cerah berbanding muka, kesan lebihan sabun mior yg cuci muka kena sampai leher. Bahu, dada n blkg badan pun I sabunkan ngan mior. Jerawat blkg badan lagi cepat hilang berbanding kt muka. I ni kena prepare cantikkan muka dan badan coz thn dpn nk kawin. Isk x la nak bg tgk muka yg berparut berjeragat kt bakal hubby n in law. Sabun mior tu I biarkan kene air skit, so dia akan jadi lembik. Since I br try beli yg plg kecil so senangla die jd lembik. I colek skit ngan hujung jari, letak kan tapak tgn n gosok2 biar berbuih byk. Then baru sapu kt muka. kesan die lagi cepat. Mmg mula2 pki tu mengelupas skit kt bwh bibir n hidung. Tp dlm 1 mggu dh tiada jerawat kecil kt bawah bibir, parut jerawat yg I sangka kt bwh bibir rupe2nya taik lalat rupenya. Dah jadi taik lalat siti la pulak. That’s all. Tq ina
Februari 07

Hantar Testimonial

10+1 =

Anda Juga Mungkin Ingin Melihat Ini

kecantikan,make up, inai, makanan,pelamin

Alpha Lipid Sd2

Pandan Indah
Kuala Lumpur
Skincare, 24K Gold, Halal, Anti-Penuaan, Bisnes, Offer

Estanagold

Wilayah Persekutuan
Kuala Lumpur
Skincare, 24K Gold, Berkesan, Cerah & Menawan hanya 2 minggu

Estanagold Skincare 24...

Wilayah Persekutuan
Kuala Lumpur
Lulur Pengantin Ayudya, Lulur Pengantin, Kecantikan, Kesihatan

♥ Lulur Penganti...

Desa Petaling
Kuala Lumpur
Hubungi Kami

Alamat

No. 1, Tgkt 15, Blok B, Apt Kemboja 53300 Keramat Kuala Lumpur Malaysia

Reni Bt Rahmat


012-6539340

Web & Media Sosial

Sharing is Caring

Email

5+1 =

Statistik
hits
5623
album
50%
deals
0
testimonial
2