Freelance Makeup Artist - Ilimily (Seremban/Bangi/Kl)

Freelance Makeup Artist - Ilimily (Seremban/Bangi/Kl)

Andaman Dan Solekan

Kuala Lumpur

Sinopsis

Hi uols! Tentu ada yang perlukan servis makeup yang murah tapi nampak grand macam harga makeup ribu riban kan? Don't worry uols, biar saya makeover anda untuk jadikan hari anda lebih bermakna. Bukan makeup pengantin saja tau, makeup untuk any occasion pun boleh. Buzz me ok!

Pengumuman Terkini

Ramai DM kita tanya nak makeup bajet, nak makeup murah. Ok laaa.. kita bagi special rate kat korang.

Freelance Makeup Artist - Ilimily (seremban/bangi/kl) Januari 29
Hubungi Kami

Alamat

Seksyen 10 Wangsamaju 53300 Kuala Lumpur Kuala Lumpur Malaysia

Ilimily


011-23300684
011-23300684

Web & Media Sosial

Sharing is Caring

Pertanyaan


Anda Juga Mungkin Ingin Melihat Ini

makeup, andaman, solekan, makeupartist, mua, makeup

Professional Makeup Ar...

Sri Permaisuri Cheras
Kuala Lumpur
Pelamin, Cameraman,PA System,Andaman

Anne Fashion Beauty

Cheras
Kuala Lumpur
makeup, andaman,pengantin,makeup artist,mua,solekan,wedding,weddingmakeup,bridalmakeup, freelancemakeupartist

**~freelance Makeup Ar...

Kuala Lumpur
Kuala Lumpur

Infiniti Beauty

Kuala Lumpur
Kuala Lumpur