Pameran Pengantin Malaysia 2016 Di Matrade Kuala Lumpur

Sekali lagi Urban Vibe penganjur expo perkahwinan terkenal di Malaysia akan menganjurkan Pameran Pengantin Malaysia PPM. Pada edisi ke 55 ini, Pameran Pengantin Malaysia akan dianjurkan di Matrade Kuala Lumpur.

Seperti biasa, pada PPM kali ini pengunjung bakal diperkenalkan dengan vendor-vendor perkahwinan yang hebat dengan harga dan kualiti yang terbaik.

Pakej perkahwinan macam-macam adooo!

Pakej perkahwinan macam-macam adooo!

PPM Matrade Kuala Lumpur ini akan bermula pada 25, 26 dan 27 Mac 2016 bermula dari 10 pagi sehingga 9 malam. Jadi kepada bakal-bakal pengantin, kami menyeru anda untuk mempersiapkan diri untuk mendapatkan tawaran-tawaran hebat yang akan diberikan sepanjang pameran ini diadakan.

Kepada vendor-vendor perkahwinan, kami juga menyarankan anda untuk sama-sama memeriahkan pameran ini dan bersainglah secara baik. Pelbagai idea dan trend-trend terkini dari fasyen dan design yang akan memberikan anda ilham untuk bersaing dalam industri ini.

Selain dari tawaran dan promosi hebat vendor-vendor perkahwinan, warong-warong atau stalls makanan juga akan disediakan. Pastinya pelbagai juadah yang menyelerakan dan enak untuk anda dan teman nikmati sambil berbincang berkenaan vendor atau servis yang akan anda pilih. Pastinya seronok!

Jadi jangan lupa. Datanglah bersama teman, tunang, bakal teman hidup atau ibu bapa anda ke PPM Matrade Kuala Lumpur.

Poster PPM 2016, Matrade Kuala Lumpur

Poster PPM 2016, Matrade Kuala Lumpur

Artikel Yang Mungkin Anda Ingin Baca

5 Dilema Yang Kerap Dialami Pengantin Baru Kajian menunjukkan bahawa tiga tahun pertama perkahwinan merupakan tempoh di mana kadar penceraian paling tinggi berlaku. Terdapat pelbagai faktor yan...
Bahagian 2: Kesilapan Yang Perlu Dielak Di Majlis ... Pada Bahagian 1 yang lepas, kami telah kongsikan beberapa kesilapan yang sering terjadi di majlis perkahwinan. Seperti yang telah dijanjikan, kami aka...
Kenapa Perlu Pindah Dari Rumah Ibubapa Selepas Ber... Tidak dinafikan kehidupan pada masa kini lebih mencabar dalam menghadapi tekanan ekonomi. Apabila kita berhajat untuk berkahwin, kebanyakan kita akan ...
Pameran Pengantin Malaysia Edisi 50 Di Bangi Gatew... Pameran Pengantin Malaysia yang dianjurkan oleh Urban Vibe Event akan kembali lagi selepas edisi sebelum ini yang dianjurkan di Ampang Point mendapat ...
Gadis sunti yang sedang berjinak-jinak dalam bidang penulisan. Masih di dalam proses pembelajaran bagi memantapkan artikel yang disumbangkan. Saya budak baru belajar, kalau salah tolong tunjukkan.