Pameran Pengantin Malaysia 2016 Di Matrade Kuala Lumpur

Sekali lagi Urban Vibe penganjur expo perkahwinan terkenal di Malaysia akan menganjurkan Pameran Pengantin Malaysia PPM. Pada edisi ke 55 ini, Pameran Pengantin Malaysia akan dianjurkan di Matrade Kuala Lumpur.

Seperti biasa, pada PPM kali ini pengunjung bakal diperkenalkan dengan vendor-vendor perkahwinan yang hebat dengan harga dan kualiti yang terbaik.

Pakej perkahwinan macam-macam adooo!

Pakej perkahwinan macam-macam adooo!

PPM Matrade Kuala Lumpur ini akan bermula pada 25, 26 dan 27 Mac 2016 bermula dari 10 pagi sehingga 9 malam. Jadi kepada bakal-bakal pengantin, kami menyeru anda untuk mempersiapkan diri untuk mendapatkan tawaran-tawaran hebat yang akan diberikan sepanjang pameran ini diadakan.

Kepada vendor-vendor perkahwinan, kami juga menyarankan anda untuk sama-sama memeriahkan pameran ini dan bersainglah secara baik. Pelbagai idea dan trend-trend terkini dari fasyen dan design yang akan memberikan anda ilham untuk bersaing dalam industri ini.

Selain dari tawaran dan promosi hebat vendor-vendor perkahwinan, warong-warong atau stalls makanan juga akan disediakan. Pastinya pelbagai juadah yang menyelerakan dan enak untuk anda dan teman nikmati sambil berbincang berkenaan vendor atau servis yang akan anda pilih. Pastinya seronok!

Jadi jangan lupa. Datanglah bersama teman, tunang, bakal teman hidup atau ibu bapa anda ke PPM Matrade Kuala Lumpur.

Poster PPM 2016, Matrade Kuala Lumpur

Poster PPM 2016, Matrade Kuala Lumpur

Artikel Yang Mungkin Anda Ingin Baca

5 Idea Unik Untuk Buku Tamu Perkahwinan Buku tamu atau guest book telah menjadi trend yang wajib sekiranya anda ingin menambah nilai kepada majlis perkahwinan anda. Dengan adanya buku tamu, ...
Pameran Pengantin Malaysia Kembali Dengan Edisi Ke... Selepas kejayaan penganjuran Pameran Pengantin Malaysia Edisi Ke-50 di Bangi Gateway, Urban Vibe Event kembali dengan edisi seterusnya yang akan dilan...
Hadiah Perkahwinan Popular Sepanjang Zaman Didedah Posting kali ini, kami akan mendedahkan dan membongkar apakah hadiah yang popular dan sering diberikan oleh tetamu kepada pengantin di majlis perkahwi...
6 Langkah Mudah Mendaftar Di Kahwin Mall Bagi yang masih belum mendaftar di Kahwin Mall, berikut adalah 6 langkah mudah untuk anda melakukan pendaftaran. Pendaftaran adalah percuma dan hanya ...
Gadis sunti yang sedang berjinak-jinak dalam bidang penulisan. Masih di dalam proses pembelajaran bagi memantapkan artikel yang disumbangkan. Saya budak baru belajar, kalau salah tolong tunjukkan.