Seri Delima Bridal Gallery

KATALOG
PETA
PRINT
WEB
E-MAIL

Nama Perkhidmatan: Seri Delima Bridal Gallery

Kategori: Butik Pengantin

Negeri: Johor

Hits: 8310

Hubungi

Nama: Seri Delima Bridal Gallery
No Telefon: 019-7104041, 019-7397762
No Faksimili: 607-5577762
Alamat: 4a, Jalan Impian Emas 7, Taman Impian Emas 81300 Johor Bahru Johor Malaysia (Peta)
Email: Email terus kepada Seri Delima Bridal Gallery
Laman Web: http://seridelima-bridalgallery.blogspot.com

Huraian Mengenai Perkhidmatan

Menyediakan perkhidmatan lengkap untuk sebuah majlis perkahwinan yang gemilang dengan citarasa terkini pada harga berpatutan


Anda Juga Mungkin Ingin Melihat Ini

andaman, solekan, jurugambar, canopy,  khemah

Kazana Boutique & Bridal Gallery

Negeri: Johor Bahru, Johor
Hits: 6681
PELAMIN, KANOPI, KAMERAMAN, ANDAMAN, KEREPEK, HOMEMADE BISKUT BANGKIT

Mishaeza Collections & Bridal House

Negeri: Kulaijaya, Johor
Hits: 7833

Mas Choteq Bridal Collection

Negeri: Johor , Johor
Hits: 5844
Wedding Planner

Chinta Arjuna Bridal

Negeri: Kulaijaya, Johor
Hits: 207

Tags


andaman   photography   canopy dll  

Testimonial Terkini (Lihat semua 8 testimonial)


Dari: zuli
Tarikh: 2010-12-16 12:53:38
Testimonial: hai..leh x nk mntk pakej yg disediakn ngn price skali.sy nk wat wedding kt kota tinggi.bp cas utk trnsportation?

Dari: yana
Tarikh: 2010-12-07 08:02:34
Testimonial: kak, ni yana tmn kemas. heheh....nak tlg promo kedai akak sket. lepas tgk baju2 kat butik tadi, sy jd tak tau nak pilih kaler ape dah. semua cantik2. mekap pun cantik ;)

Dari: ain
Tarikh: 2010-11-10 11:45:45
Testimonial: boleh saya dapatkan quotation utk weeding?

Dari: ilyana
Tarikh: 2010-10-19 10:07:03
Testimonial: boleh x klo wat andaman di area pendalaman. boleh x saya nk dapatkan koutation untuk pakage yg disediakan???

Dari: azura
Tarikh: 2010-10-11 11:25:54
Testimonial: boleh saya dapatkan quotation utk weeding saya pd bln 3 nie tak? saya nk tahu bpe harga pakej bagi set pelamin,make up,bju pngantin brpa pasang,dan lain2 lagi yg berkenaan.

Email

Beri Testimonial Anda Kepada Seri Delima Bridal Gallery


Isi borang testimonail di bawah.





characters left



Sila isikan seperti di atas:
(HURUF BESAR atau CAPITAL)