Pakej Perkahwinan Di Dewan Sri Iskandar Setiawangsa Kuala Lumpur (Formally Known As Dewan Centrum Se

Dewan, Ballroom Dan Hotel

Kuala Lumpur

Sinopsis

Adakan majlis idaman anda di DEWAN SRI ISKANDAR SETIAWANGSA ( formally known as Dewan Centrum ) yang boleh memuatkan seramai 1000pax tetamu (dome service) 1000-2000pax tetamu (buffet). Dewan yang luas dan selesa dilengkapi kemudahan lif , berhawa dingin, kelengkapan audio visual dan tempat letak kereta bertingkat percuma. Dapatkan maklumat pakej yg ditawarkan dan tempahan email : azminmedina@gmail.com atau hubungi/whatapps 019 526 7710 Hj azmin atau Pn Medina 012 3810109



Testimonial

Norazlina  Slm sila email pakej 1000 pack wedding 2016 sebut harga
Ogos 24

Pn Mai  Maaf tuan, kesilapan teknikal. Penyewaan dewan dengan PA sistem sahaja. Tksh..
April 15

Pn Mai  Assalam. Tuan, sy ingin dptkn sebut harga pd tarikh 19/12/2015 tetapi tidak termasuk catering sahaja kerana kami ada cater keluarga. Harap kerjasama dr pihak tuan..tksh
April 15

Ma  Email quotation utk 1000pax, dome dinner pada 26/9/2015
Mac 07

Faz  salam, utk 1200 pax berape ye harga? dalam bulan ogos 2015.
Februari 24

Mujahid  assalamualaikum, sila email pakej untuk 1000pax dan sebutharga. weeding pada 29.8.2015
Februari 20

Yatie  Email me quotation for 500pax date 25 july 2015 tq
Februari 09

Amani  Tok 500 pax.
Februari 01

Norhalinda  untuk bulan Septemberdan October 2015, untuk 500 pax. sila quote untuk malam (wedding reception).
Januari 26

Norhalinda  untuk bulan Septemberdan October 2015, untuk 500 pax. sila quote untuk malam (wedding reception).
Januari 26

Hisyam  Email me the quotation for wedding on 30.8.2015 for 800 and 1000 pax..nigth reception
Januari 10

Rohaizak  Pakej kahwin untuk jemputan 1000 orang pada 10 oktober 2015
Januari 09

Nur Ezaaty  minta quotation utk majlis perkahwinan pada bulan 29@30 ogos 2015.... emel pd ettymeyr89@yahoo.com tq :)
Disember 27

Munira  quotation for 200pax for annual dinner company
Disember 26

Zuliana  Salam, boleh emailkan saya quo utk pakej penuh utk 500pax? dah available tak dewan untuk 31/5/15, 6/06/15, 7/06/15, 16/6/15, 14/6/15. Tq
Disember 26

Nik Suryani Suhaimi  Boleh email sy untuk pakej 300pax? Majlis April 2015
Disember 22

Zieda  Salam...tlg emailkn pd sy brp hrga sewa dewan n pakej perkahwinan yg ade utk majlis 30.5.2015
Disember 06

Maya  Masih available tak dewan utk bulan mac 2015? Boleh bagi quotation?
November 28

Ernie  quotation for 1000++ pax, wed on 10/10/2014, thank you
November 11

Nana  Salam.. boleh emailkan quot pd sy utk pakej sewa dewan & pakej penuh (termasuk katering, pelamin, dan lain-lain) anggaran dlm 800-1000pax pada 15.08.2015. tq
Oktober 23

Sheila  Boleh email sy untuk pakej 300 pax & 600 pax? Majlis feb 2015
Oktober 16

Fatimah  boleh emailkan saya quotation utk 1000 pax
Ogos 19

Mohd Anwar  quotation of wed package provide please...
Julai 11

Idah  Assalamulaikum, boleh emailkan pada saya mengenai sewa dewan termasuk lain pakej anggaran 800 - 1000 pax pd December 2014. Kalau catering luar blh ke? Tkasih.
Mei 27

Fyza  quotation plz
Februari 06

Gee  salam 1 malaysia,Blh saya tahu harga utk sewa dewan termasuk kerusi meja untuk 800-1,000 orang dan boleh ke Kalau order katering luar ?Tq!
Disember 25

Thila  i need to know the ental fee and also the package prices if any. thank you
November 30

Azmin Zakaria  pelanggan yang ingin mengetahui tentang pakej di dewan centrum diminta menghantar email kepada saya di azmin_z@yahoo.com
November 23

Ami Rohaizam  Boleh emailkan pd sy tentang details utk sewa dewan utk tahun 2013(Bln 3).Semua pakej yg ada.Untuk tetamu 1000 pax.
September 26

Siti Farah  salam.boleh emailkan sy quotation sewa dewan untuk tahun 2013 berserta dengan pakej yang ditawarkan .
September 21

Fuzee  askum, blh bagi quotation sewa dewan serta pakej yang ditawarkan untuk tahun depan 2013 thanks
September 20

Nur Fatin Shahira  Boleh emailkan pd sy tentang details utk sewa dewan utk tahun 2013. Terima kasih. Semua pakej yg ada.. untuk tetamu 1000 pax
September 12

Khairil Nizam  Boleh emailkan pd sy tentang details utk sewa dewan utk tahun 2013. Terima kasih.
September 05

Shasha Masrey  Salam nak tahu pakej sekali semua.
September 02

Aisyah  salam.boleh emailkan sy quotation sewa dewan untuk tahun depan bersama dengan pakej yang ditawarkan
Ogos 16

Qadri  hai.. boleh tlg email kan harga utk tahun depan? thanx :)
Ogos 01

Qurratu'aini   Hai, boleh bagi quotation untuk harga dewan dan pakej yang ada. untuk bulan 12 masih kosong kah? Terima kasih.
Julai 09

Hidayah  Boleh tlg emailkan latest quotation sewa dewan utk 2013 dgn harga. Thank you
Julai 06

Nadia  Salam. boleh saya dapatkan quotation utk tahun hadapan. tqvm.
Julai 06

Elina  hi, boleh tolong e-mailkan latest quotation untuk sewa dewan & apa2 pakej perkawinan yg di sedia kn. thanks
Jun 26

Noor Liyana  Hai. Boleh tolong email kan harga dewan sahaja bagi tahun 2013? Ada pakej perkahwinan lengkap skali kan? Tolong email kan harga pakej skali. Terima kasihhhh banyak2.
Jun 24

Tina  boleh tlg bg quotation utk sewa dewan 2013. bg price sekali ya..thanks a lot!
Jun 15

Elia Dina   boleh tolong e-mailkan latest quotation sewa dewan & apa2 pakej perkawinan yg di sedia kn. Tqvm ;)
Jun 10

Ayu  Hai.. saya nk tahu package / sewaan (skali dgn harga) yang available di Centrum Setiawangsa.. Thanks alot!
April 12

Nur   salam.. boleh tolong e-mailkan latest quotation tak? Cooperation much appreciated. Thanks :)
April 12

Ahmad Azahari  Salam. Ingin mengetahui harga sewa dewan sahaja. thanks :-)
Mac 08

Nurul Izzah  tolong emailkan saya harga pakej untuk majlis perkahwinan...
Mac 05

Noor Afini  boleh saya dapat maklumat untuk kadar harga bagi semua pakej yg terdapat di dewan centrum ini.
Februari 13

Kit  emailkan sy quotation untuk sewaan dewan...tq..
Februari 13

Yaacob  sila pm saya wedding package quotation (if have more than 1 package pls include also)
Februari 01

Eja  assalam..leh x emailkan sy quotation pakej perkahwinan
Januari 29

Mohamed Sharif  Nak tahu harga sewa dewan untuk majlis perkahwinan dan pakej pakejnya?.
Januari 12

Acu  boleh saya dapat maklumat untuk kadar harga bagi semua pakej yg terdapat di dewan centrum
Disember 23

Fara  Salam..nak tau pakej n sewa dewan sahaja berapa?
Disember 19

Ahli Niaga  i nka beli dewan itu tak nak sewa berapa harga tempat tersebut
November 12

Hidayah  nak tahu tentang kadar sewa & detail pekej yg ditawarkn
November 11

Uk Jaa  Tolong email pakej dewan untuk 8/4/2011 jika ada asap - thank you for your kind assistance
November 08

Syuhada  nk tau kadar sewa utk 02.06.2012 ade kosong lg x?
November 08

Ahmad Roslan  salam,boleh emailkan harga sewa dewan utk perkahwinan pada bulan 12 2012,adakah harga dewan termasuk kerusi dan meja?kalau boleh bagi detail2 utk menyewa,tq..
November 04

Dila  saya nak tahu kadar sewa dewan untuk JUNE 2012. please email tq.
Oktober 28

Ansar Ali  nak tahu tentang kadar sewa
September 29

Sallehin  Salam,minta jasa baik emailkan quotation untuk pakej perkahwinan yang ada bagi tarikh 20.05.2012 jika masih ada slot.Terima kasih..
September 27

Halimatun  salam, boleh tolong email quotation utk sewa dewan 1 hari..kalau ade pakej utk katering harap dilampirkan sekali
September 18

Azira  salam.. bole emailkan sy harga dewan x?n catering include skali ke?if da ad catering sendiri mcm mane ye?still available tak utk 25 dis 2011?
September 03

Mas  Boleh saya tahu harga sewa dewan sahaja untuk satu hari?malam sebelum bersanding, pelamin perlu dipasang.Jadi berapakah charge untuk 24 jam?
Ogos 17

Nabilah  bole tolong email package wedding for 1000pax? on 19/5/2012 is it still available? tq =)
Ogos 15

Intan  hi. saya perlukan quotation untuk sewa dewan 1/2 day dan juga harga untuk 1 hari. untuk majlis perkahwinan 28/1/2012. terima kasih. ada pakage lain lagi tak untuk food dan juga decorations? tqvm
Ogos 07

Uya  hai boley sy tau berapa rental dewan? tarikh 12 november 2011, masih available? tq
Ogos 01

Nadia  emailkan saya harga utk sewa dewan. harga catering dan details yang diberikan utk catering
Julai 27

Siti  Saya pun mahu quotation untuk sewa dewan 2012.. tlg email yer.. TQ :)
Julai 24

Rafiedah  saya nak tau harga untuk sewa dewan dan bila boleh ditempah ?
Julai 19

Jasmin  Please e mail me d pricing for the hall and other details. Will be holding my wedding in may 2012.
Julai 17

Syela  blh email pakej kahwin 2012...
Julai 04

Natasha  tlg email sewa dewan. harag catering dan details yang diberikan unutk catering
Jun 21

Acu  Boleh bagi sebutharga bagi dewan dan dewan + katering.Anggaran jemputan 1000.
Jun 16

Lis  salam, boleh tak emailkan saya sebutharga bagi majlis perkahwinan di dewan ini termasuk sewa dewan,katering,hiasan...dll
Jun 09

Zaty   boleh sy tahuharga sewa dewan
Mei 29

Nur Afiza  i nak tahu harga sewa dewan together dengan katering
April 10

Ekin  boleh saya tahu harga dewan ni with and without catering? thx :)
Mac 25

Amizah  Salam.Blh saya tahu harga utk sewa dewan ini?Kalau sewa dewan sahaja dan katering luar blh ke?Tq!
Mac 22

Afra  boleh saya tau harga sewa dewan ini?
Mac 21

Meera  Boleh saya tau berapa harga dewan, kemudahan yang disediakan?thanx
Februari 23

Khalidah Mat Nasir  Hi, Boleh bagi saya sebutharga dan tarikh 20/11/2011 masih ada kekosongan lagi? ade ke disediakan pakej utk catering dan pelamin? pls reply ASAP. THANKS.
Februari 07

Rohana  Boleh bagi tahu pakej details on sewa, kemudahan, menu, dsnya.? TQ
Januari 10

Rozlina Bt Ali Omar  Saya berminat untuk mendapatkan butir-butir sebutharga pakej perkahwinan di Dewan Centrum untuk perkahwinan anak lelaki saya yang akan berlangsung pada akhir Sept atau awal Oktober 2011(x muktamad)
Januari 07

Hajar  boleh saya tahu harga sewa dewan, pakej yg disediakan & kemudahan dewan centrum? tq..
Januari 05

Wanie  Hi.. Boleh saya tau berapa harga dewan, kemudahan yang disediakan?thanks
Januari 04

Zieha  nak taw berapa harga dewan untuk majlis perkahwinan? mayb tetamu dalam 1,000org. boleh detail kan pada saya harga n ape2 lagi yg di sediakan di dewan centrium bagi majlis perkahwinan... Terima kasih
Disember 30

Aiza  berape harga untuk sewa dewan dan adakah termasuk meja dan kerusi?
Disember 19

Eryn  saya nak details sewa dewan dan saya nk tau bulan 9 masih de lagi x belum di sewa
Disember 10

Ninie  salam..saya nak tahu pakej yg di sediakan..berapa harga dewan utk sehari..tetamu 800 org..date 26 mac 2011.
Disember 04

Ramla  Boleh saya dapat details sewa dewan + kemudahan yang disertakan.
November 16

Aimmi Mashiella  hye! saya nak tau pakej perkahwinan yang disediakan oleh centrum Setiawangsa ni beserta sekali dengan harganya. adalah lebih baik kalau boleh sertakan quotation nya. TQ.
November 12

Miss Shima  saya nk harga pakej n harga dewan yg ditawarkan..tq
Oktober 14

Azizah Wahab  berapa harga sewa dewan untuk sehari? 2. max capacity dewan untuk satu-satu masa? 3. kemudahan yg disediakan? 4. wedding date 12 Nov 2011 - Dari Azizah
September 22

Siti Fatimah Assyaheerah Bt. Mustaffa Rashidi  Salam, Saya perlukan detail n pakej yg disediakan di dewan ni. date 12@13 march 2011 still available?
September 16

Siti  saya nak tahu semua pakej termasuk sewa dewan, berapa?
Ogos 23

Jamaliah Mahmud  Dewan masih kosong tak pada 2 Januari 2011? Sewanya berapa? Saya nak buat majlis perkahwinan anak lelaki saya, jemputan Buffet dalam 800 orang.
Julai 30

El  salam..saye nak tau bape harge sewe dewan untuk malam n siang n ade ade x sape2 booking utk 25/12/10
Julai 07

Eti  1. berapa harga sewa dewan untuk sehari? 2. max capacity dewan untuk satu-satu masa? 3. kemudahan yg disediakan? 4. wedding date 19 dec 2010 Best regards, eti
Jun 22

Nurin  Boleh saya tahu berapa rental for dewan and banquet hall? Ada x pakej comes together with catering and so on? Tq
Jun 16

Umie  hai....boleh saya tahu berapa harga dewan..?ada kosong x utk 8 jan 2011.....?10q.
Jun 04

Maisarah  salam..blh sya thu pada 11.12.2010 ni ader kosong g ?dan sya nak thu brpa harga dia..sya minx bantuan anda....TQ
Mei 10

Lilie Syafina  brpa sewa dewan?..bulan 9 or 10 dah ada org booking ke?
Mac 05

Sumithra Devi  Dear Sir/ Madam, Kindly, I would like to find some details on pricing to host a wedding function in your banquet hall.
Januari 19

Aneesa  saya cuma nak tahu,pada 5 jun 2010 ni...adakah dewan centrum available?coz,saya dh x tahu lg mana dewan yang perlu saya sewa untuk majlis kahwin saya...suma dh fully booked.. sedih2...
Januari 09

Aneesa  saya cuma nak tahu,pada 5 jun 2010 ni...adakah dewan centrum available?coz,saya dh x tahu lg mana dewan yang perlu saya sewa untuk majlis kahwin saya...suma dh fully booked.. sedih2...
Januari 09

Alia Ansari Mohamed  Pertama kali saya memasuki dewan tersebut saya rasa bagaikan cinta pandang pertama. Dengan keluasan yang besar dan lokasi yang hampir kesemua kenalan saya ketahui tempat itu dan banyak lagi.
Oktober 17

Hantar Testimonial

Hubungi Kami

Alamat

Dewan Sri Iskandar Setiawangsa Kuala Lumpur (formally Known As Dewan Centrum Setiawangsa)
54200 Kuala Lumpur Kuala Lumpur
Malaysia

Azmin Zakaria


019 526 7710

Email

Statistik
hits
40113
album
50%
deals
0
testimonial
108