Kad-kadkahwin.Com

Kad Kahwin

Melaka

Sinopsis

Lebih dari 500 jenis kad kahwin SERENDAH RM0.20 sen menjadi pilihan!!! Penghantaran PERCUMA seluruh Semenanjung Malaysia... Proses tempahan yang mudah... Cara pembayaran yang pelbagai...


Pengumuman Terkini

Dapatkan PENJIMATAN sehingga SEBANYAK RM700 sempena Pameran Pengantin, Melaka, 24-28 Mac 2010

Kad-kadkahwin.com Mac 24, 2010


Testimonial

Norafisa  berapa harga sekeping kalo nk print kad dalam 1000 pcs.. blh bg senarai harga ikut saiz kad x?
Disember 03

Nur Izzati  saya nak tanya berapa cas harga yang perlu saya bayar sekiranya saya nak print kad kahwin sebanyak 1000 keping? design dah ada cuma print je. thanks
November 09

Ina  minta email kad dalm 30sen kebawah utk 1000pcs.. terima kasih
Julai 07

Nur  leh bg design kad yg harga bwh rmo.40 utk 300 kpg
Mei 11

Anna  tolong emel sy sample kad bwh 30sen untuk 400pcs.tq
Mac 23

Nuh  sila hantar harga kad dari nilai 20-40sen...tok jumlah 1350 & dan kad tok kawan2 rapat serta sekerja bernilai rm 1.80 hingga rm 2.40
Februari 22

Fazreen  kalo x keberaatan..leh x pihak encik tlg emailkn kad yg bernilai 20sen utk 1000 kpg.tq
Mei 03

Wani  tolg emailkan design kad bharga RM 0.20 dan RM 0.40, TQ.
April 24

Hana  nak contoh kad rm0.20 untuk tempahan 2000 keping. secepat mungkin
April 11

Hana  plz foward contoh kad rm0.20 untuk tempahan 2000
April 11

Maziah  salam kak, mohon e-mailkn kpd sy design kad yang berharga dr rm0.20-rm0.40 utk 1000 pcs.. tq :)"
April 04

Aishah  sy minta pihak tuan utuk emailkan contoh kad kawin RM 0.20 serta bayran tambahan yang lain...secepat yang mungkin.
Mac 29

Siti Aisyah  saya ingin menjalankn maketing syarikat anda, bagi promosi kad kawin,tlg emailkn saya quotiton untk harga maketing,sekian terima kasih
Mac 13

Leiya  blh tolong emailkan semua jenis kad kahwin yang bajet dlm rm 0.30 sen dan ke bawah untuk kuantiti 1000pcs.tp nk tau jgk harge da plus dgn design n sampul atau x..TK
Januari 05

Liyana  tolong email kn kpd sy design kad rm0.50 ke bawah utk 1000pc. tq..
Disember 26

Syura  tlg email sy kad harga 20sen ASAP n TQ.
November 14

Nazra  boleh emailkan saya kad yg RM 0.20-0.50 - 1500pcs? saya search kad yg harga rm0.20@1000psc adalah KASA 114 tp tak de pun dlm website ni... harap dpt emailkan kepada saya. tq
Oktober 25

Khadijah  saya nak kad dlm bilangan 300 keping je.kad untuk pertunangan.ader d sediakan perkhidmatan untuk pertunangan dan dlm kuantiti yang minimum tak..?
Oktober 02

Azaa  blh bagi saya semua design kad yang terbaru beserta harga??thanx yea..
Oktober 01

Khalizah  sila lawati blog kami di www.hantarankahwinelly.blogspot.com untuk sewaan dulang hantaran
Ogos 07

Roslinda Binti Mohd Karim  saya nak tengok semua design yang ade dlm koleksi berserta harga sekali...senang cite,detail2 ye....
Jun 22

Koo  saya boleh membekalkan hot stamping untuk kad kahwin, hard cover tesis, dll. Sila hubungi saya untuk maklumat lanjut. 016-2095012, admin@paperzone.com.my
Mei 21

Durra  hai kalu saya nak tempah kad kawin dlm 1000pcs brp harganya??yang ada hard cover tue??yang no 2 dari list??
Mei 12

Ida  salam..kad kahwin dlm ke 3 tu harga braper??klu tmpah 600 ke ats ada diskaun x??
April 14

Iqin  ...bebe iqin...
Februari 24

De Giftz  Salam Tuan Rumah! Kita specializes dalam cenderahati perkahwinan. Jika berminat associate, agent or dealer price boleh berunding, selamat berkerjasama! Layari http://www.degiftz.blogspot.com/ hari ni!
Januari 14

Harith Fieza  salam... saya ingin tahu berapa harga untuk tempahan kad kahwin minimum 300-400 pcs untuk kad yang ada sampul tuh???
Disember 17

Fiza  askum, kalu nak jadi ejen harga tu boleh dirunding lagi tak? kalu boleh nak juga tgk sample semua jenis kad.boleh sendkan cth sample tu?
September 27

Nik Afdahal  Hai..kalau kami amik pakej fotografi outdoor dengan epilogue, boleh tak gambar tu kami gunakan untuk buat kad yang khas utk kami sahaja??
Julai 02

Sam  hai...courier boleh sampai mane u all bleh hantar..i org malaysia tp keje di brunei..boleh hantar sampai sane ke???
Jun 19

Hantar Testimonial

Hubungi Kami

Alamat

Jb 4858-a, Bangunan Kedai Mdj
77300 Melaka Melaka
Malaysia

Khalid


06-2616894
06-2616894

Web & Media Sosial

Email

Statistik
hits
28159
album
50%
deals
0
testimonial
30