Cenderahati Akamika Gift

Cenderahati Akamika Gift

Cenderahati Dan Aksesori

Selangor

Sinopsis

Akamika kini menawarkan khidmat cetak gambar anda di atas mug, pinggan dan juga lain-lain sebagai cenderahati bagi majlis perkahwinan anda. Berikan kelainan pada majlis perkahwinan anda .. pelbagai produk pilihan sesuai untuk di jadikan cenderahati perkahwinan mahu pun hadian perkahwinan.. Jadi apa tunggu lagi... Ingin mengetahui maklumat lanjut? sila layari halaman utama Cenderahati AKAMIKA GIFT pada link yang tertera.


Pengumuman Terkini

New Personalise Wedding Gift from Akamika Gift

Cenderahati Akamika Gift Mei 11, 2009



Testimonial

Azie  klu sy nk tempah mini garasu classic dlm 50 dan nk dlm hujung bln ni semapt dpt x??
Mei 18

Nur Adriana   saya nk order mini garasu classic dlm 50,sy nk awal bln 5 nnti.... blh tak?
April 01

Norazlin  sy nk order dlm 2000 mini garasu klasik boleh ke...dlm ni kata min 35 piesec mcm mna ye,,,,...
Mac 22

Hafiz  produk mini akamika tu boleh kurang ke harganya & siap dengan penghantaran sekali ke.
Disember 14

Dila  utk mini akamika rm2.50/item. tapi kalau sy order lebih daripada 500pcs hargenye mcmane pulak????
November 15

Huda  klu sy dr hulu langat leh ke hantarkan..?bape ye..?sy nk ambil dlm 1000.
Februari 20

Hantar Testimonial

10+1 =

Anda Juga Mungkin Ingin Melihat Ini

Paper Beg, Bahulu, Kuih Basah dan lain-lain

Lizazli Enterprise

Petaling Jaya
Selangor
Fotografi

Its Nana Lah

Shah Alam
Selangor
door gift, goodies kahwin, wedding favors, goodies murah, jar, gift box, pepero, diy goodies, doorgift murah, props, props comel, guest book, diy guest book, guest book murah cantik

Eila Wedding Favors

Subang Jaya
Selangor
Tutu, Cake pops, handmade

Frommommywithlove

Ampang
Selangor
Hubungi Kami

Alamat

B-11-2 , Jalan Serai Wangi G 16/g, Seksyen 16 , Alam Avenue 40200 Shah Alam Selangor Malaysia

Muhammad Afdhal Omar


0173722584

Web & Media Sosial

Sharing is Caring

Email

5+1 =

Statistik
hits
23668
album
50%
deals
0
testimonial
6