Tudong Saji Catering Ipoh Perak

Katering

Perak

Sinopsis

Perkhidmatan katering untuk segala jenis majlis keramaian mampu dilaksanakan dengan cemerlang....Harga yang ditawarkan mengikut kemampuan pelanggan... Kami pasti anda tidak rugi apabila menjadi pelanggan kami....Segalanya di sini.. 'Kepuasan Tiada Tandingan'


Pengumuman Terkini

Kini kami menawarkan harga serendah RM 7 perhead....tunggu apa lagi..sementara masih ada kekosongan.

Tudong Saji Catering Ipoh Perak Julai 09, 2014


Testimonial

Niza  mjlis kahwin di rumah k.kangsar tarikh 26&27 dis 2014 mncri katering full pakej 600pax.tok mjlis yg simple budjet ekonomi.
September 28

Zura  salam. boleh bagi quotation bagi 500 (majlis perkahwinan) cathering and serve. and makanan pengantin sekali.
Mac 03

Farah  Salam,saya nak quotation budget majlis kahwin dlm 500 org,pakej lengkap, untuk catering dan pelamin, majlis bulan 11 kat Ipoh..buat dekat rumah..kalo boleh tolong reply ASAP ya..terima kasih
Januari 30

Nani  Salam, sy nk tnya if jemputan dlm 700 org. Brape rm utk 1 kepala? Harga utk makanan dan hidangan pengantin shj.tq
November 24

Meor Shahrom  kahwin untuk jemput 350 orang
September 17

Sha  salam boleh bagi quo bagi 500 (majlis perkahwinan) cathering and serve. and makanan pengantin sekali. full pakej
Julai 09

Nani  salam...saya nak tanya pakej untuk 200 org untuk majlis akad nikah..
Jun 10

Norazrine  quotation please
Mac 24

As  please emel me the quotation for the pakej 1000 people for majlis wedding..thank you.
Februari 24

Nisya  salam..boleh bg quotation utk 600 org ,catering mkn shj.tq
Januari 28

Iz  salam..boleh bg quo utk 1000pax. full pakej..
September 11

Nurul Ain  salam..sy nk tnye pakej 1000 org mkn utk majlis perkahwinan...brape ye..??menu standard..
Jun 16

Safuan  email sy quotation utk 1000 pax full pakej.
April 26

Sofi  Assalamualaikom... Sye nak tnye harga untuk Anggaran 200 org untuk dinner Menu nasi tomato + ayam masak merah +randang + ketupat + lemang + buah-buahan semua angrn brp?
April 04

Umi  salam.bole bg sy quotation utk 500 0rg.catering,knopi n lain2
Februari 04

Atong  salam..bole tolong quote harga utk 700pax full wedding pakej?majlis dijangka bulan jun 2011..tq
Januari 08

Nisa  aslm..sy nk tahu satu pakej 700org termasuk kanopi..atau 700 org nk tak tau satu kpala berapa ringgit??kt ipoh
Januari 05

Enshi  sy nak tau berapa quatation tok 700 org tmasuk hidangan pgantin,kanopi. majlis di parit,4/6/11
Januari 05

Azura Niza  salam,,sy perlukn quotation lengkp utk hdgn pengantin,tetmu.hiasan, canopy dn jurufoto
Disember 11

Zaiton  Akan mengadakan majlis kawin pada 5/2/11, jemputan lebih kurang 600 orang termasuk catering, khemah & khemah utk pengantin.
Disember 10

Miss Leli Lott  Salam, saya akan adakan majlis perkahwinan pd 12 March 2011.Saya perlukan quottn budget utk pkj 700-800 ttamu,lauk pngntin,khemah,kerusi meja dn apa2 yang berkaitan. majlis di kg kepayang, fair park.
Disember 06

Yana  salam.sy ingin tahu quotation utk hidangan pengantin, tetamu 600 org , canopy, hiasan meja pengantin & pelamin. kenduri di sg siput perak.tQ
Oktober 19

Faten  salam.sye akan buat majlis perkahwinan untuk 500-600 org d perak(dlm dewan).boleh sye tahu anggaran budjet dan pekej yg lain2?
Julai 30

Liana  salam,sy nk buat majlis khawin nov ni..bjet tetamu 600 org..nk tau pekej yg disediakan untuk sekepala dan menu nya..
Julai 09

Miss Perak  salam....boelh emelkan berapa budget utk full pakej perkahwinan dan majlis diadakan di dewan untuk 2 mempelai...tq....
Jun 16

Zidane  Salam, saya akan mengadakan majlis perkahwinan pd disember 2010,saya nk minta htrkn quotation budget utk 1000 org tetamu pakej lengkap pelamin, & kerusi meja, hiasan serta buat kat dewan.
Jun 16

Ayu  nak mintak quatation utk 1000org bg majlis kawin bper yek?
Mei 25

Mohd Azam Mohd Saleh  salam. sy nak quotation untuk 800 atau 1000 orang. Majlis di DBI ipoh. Termasuk Catering dan pelamin. TQ
April 23

Kyra  salam, saya akan adakan majlis perkahwinan pada nov 2010, boleh tlg hantarkan quotation utk 500/1000 org tetamu pakej lengkap khemah tetamu dan vip serta meja pengantin pada harga yang plg rendah.
April 07

Rohayu Bt. Nayan  Salam, saya akan mengadakan majlis perkahwinan pd jun 2010,saya nk minta htrkn quotation budget utk 1000 org tetamu pakej lengkap khemah tetamu dan vip, meja pengantin TQ
Mac 15

Zaaba  syarikat kami ada menyediakan ruang pengiklanan dgn harga serendah rm2oo sahaja.jika pihak tuan b'minat sila layari bolg kami http://zaaba-heloads.blogspot.com atau hubungi saya di no 019-4491031.
Mac 08

Rosina  salam. sy nak quotation untuk 800 orang. Majlis di DBI ipoh. Termasuk Catering dan pelamin. TQ
Februari 22

Waty  Ble bg sya quot tuk 1000 org?..termasuk katering, khemah, makanan pngantin,..Tq
Februari 18

Nina  Salam, saya akan mengadakan majlis perkahwinan pd oktober 2010,saya nk minta htrkn quotation budget utk 1000 org tetamu pakej lengkap khemah tetamu dan vip, meja pengantin...pls reply me ASAP,
Februari 18

Khairunnisa  salam..sya nak buat majlis perkhawinan pada bulan 12 2010..jemputan dlm 800...sya nak tya budget pakej lengkap untuk khemah,katering,khemah vip brape eh..nnti tlg email kan ye..
Februari 06

Im  salam..sya nk buat majlis kawin..untuk 800 orang pada june 2010..blh tak dpt kan harga rm5 untuk seorang..
Januari 29

Hanim  salam...sy nk quotation utk 600 pax? maklis di tmn meru, ipoh...ada ape2 package x yg tdung saji catering buat?
Januari 19

Nor Akma  salam, nak tanya budget untuk 1000 orang tetamu pakej lengkap khemah tetamu,vip dan meja penggantin... majlis perkahwinan bulan june2010 tq
Januari 11

Noor Azlina  saya akan mengadakan majlis sanding pad jun 2010 di bandar sri pengkalan Pusing,perak.untuk 500 orang beserta catering and canopy(termasuk canopy pengantin)bolehkah hantar quotation untuk saya?(ASAP)
Januari 07

Lieyana  salam, sy nak wat mjlis tunang so tdg saji catering blh wat ke? coz sy lht kt page nie utk mjlis perkahwinan jer. em sy bget tetamu yg hadir dlm 250 org. sy di kuala kgsar
Januari 07

Cristina Yahakub  salam...boleh tolong quote untuk majlis kawin pd oct 2009? untuk 1000 pax. tks
November 08

Zulaikha  Nak booking utk Jun 2010,bape yek bajet utk pakej lengkap 500org..majlis di tanjung tualang..
Oktober 31

Zam  salam...nk booking pd jun 2010.. kat meru raya..1500px pakej all-in..
Jun 28

Ibiq  salamz.. boleh quote saya utk catering and canopy.. saya stay at sri manjung..
Mac 20

Ememjay  thank's..good job..bleh rekomen pd org lain...
Mac 12

Hantar Testimonial

Hubungi Kami

Alamat

No.57a,jalan Labrooy,taman Merdeka
30010 Ipoh Perak
Malaysia

Tudong Saji Catering


016-550 1696
05-5060018

Web & Media Sosial

Email

Statistik
hits
17934
album
20%
deals
0
testimonial
45