Purple Lavender Catering Services

Purple Lavender Catering Services

Katering

Selangor

Sinopsis

Memberikan perkhidmatan pada harga patut dan menggalakkan bakal pengantin untuk mengatur majlis mengikut bajet dan keperluan sahaja. Tidak ada hidden charges selain kos perjalanan sekiranya di luar kawasan kami.


Pengumuman Terkini

RM10700.00 pakej ekonomi lengkap. Jom booking!!! Promosi tak lama.

Purple Lavender Catering Services April 02, 2015



Testimonial

Sofia  Assalamualaikum Kak Umi Normuzalifah, After a few months, hari ini Allah gerak kan hati sy utk buka web ni dan sy x sangka ada ramai org yg telah ditipu oleh akk. 6 months before wedding akak bagi sy harapan indah. Baju baru.. makanan sedap. Pelamin cantik etc. Tapi apa yg sy terima pd hari perkahwinan sy hanyalah indah khabar dari rupa. Baju pengantin tiada smpai kan sy tpksa cari baju kawin last minute. Mana janji akak nak bagi baju baru? Sbelum bagi duit booking, mcam2 janji indah akak bagi pd kami. Tapi on my wedding day semua nya x sama mcam akak janji. Makanan x sedap, lauk pengantin x seperti yang akak ckap. Doorgifts pula akak bagi sy coklat yang dah berbau. Sedih dan malu sy dgn tetamu yg hadir. Pelamin pun tak seperti yang akak janji. Susah payah sy dtg jauh2 pilih pelamin, ukur baju, test makanan.. tapi semua tu xde pun. Ya Allah.. hanya Allah yg tahu perasaan sy kak. Smpai hari ni sy masih menangis setiap kali sy tatap gambar-gambar yg diambil pada hari perkahwinan sy. Hari yg sepatutnya menjadi hari yang indah buat sy bertukar sebaliknya. Di dunia ni, akak bergembiralah dgan duit hasil penipuan akak tu. Sekarang akak lepas tapi akk ingt la.. esok2 kalau dah tiba masa akk pergi tggal kan dunia ni.. bersedia la utk terima hukuman atas segala perbuatan akak tu.. “Sesungguhnya tidaklah masuk surga daging yang tumbuh dari kemurkaan Allah Subhanahu wa Ta’ala dan neraka lebih pantas untuknya.” (HR. Ahmad, 28:468 dan At-Tirmidzi, 3:1, lihat Al-Misykah, 2:126)
September 09

Sofia  Assalamualaikum Kak Umi Normuzalifah, After a few months, hari ini Allah gerak kan hati sy utk buka web ni dan sy x sangka ada ramai org yg telah ditipu oleh akk. 6 months before wedding akak bagi sy harapan indah. Baju baru.. makanan sedap. Pelamin cantik etc. Tapi apa yg sy terima pd hari perkahwinan sy hanyalah indah khabar dari rupa. Baju pengantin tiada smpai kan sy tpksa cari baju kawin last minute. Mana janji akak nak bagi baju baru? Sbelum bagi duit booking, mcam2 janji indah akak bagi pd kami. Tapi on my wedding day semua nya x sama mcam akak janji. Makanan x sedap, lauk pengantin x seperti yang akak ckap. Doorgifts pula akak bagi sy coklat yang dah berbau. Sedih dan malu sy dgn tetamu yg hadir. Pelamin pun tak seperti yang akak janji. Susah payah sy dtg jauh2 pilih pelamin, ukur baju, test makanan.. tapi semua tu xde pun. Ya Allah.. hanya Allah yg tahu perasaan sy kak. Smpai hari ni sy masih menangis setiap kali sy tatap gambar-gambar yg diambil pada hari perkahwinan sy. Hari yg sepatutnya menjadi hari yang indah buat sy bertukar sebaliknya. Di dunia ni, akak bergembiralah dgan duit hasil penipuan akak tu. Sekarang akak lepas tapi akk ingt la.. esok2 kalau dah tiba masa akk pergi tggal kan dunia ni.. bersedia la utk terima hukuman atas segala perbuatan akak tu.. “Sesungguhnya tidaklah masuk surga daging yang tumbuh dari kemurkaan Allah Subhanahu wa Ta’ala dan neraka lebih pantas untuknya.” (HR. Ahmad, 28:468 dan At-Tirmidzi, 3:1, lihat Al-Misykah, 2:126)
September 09

Sofia  Assalamualaikum Kak Umi Normuzalifah, After a few months, hari ini Allah gerak kan hati sy utk buka web ni dan sy x sangka ada ramai org yg telah ditipu oleh akk. 6 months before wedding akak bagi sy harapan indah. Baju baru.. makanan sedap. Pelamin cantik etc. Tapi apa yg sy terima pd hari perkahwinan sy hanyalah indah khabar dari rupa. Baju pengantin tiada smpai kan sy tpksa cari baju kawin last minute. Mana janji akak nak bagi baju baru? Sbelum bagi duit booking, mcam2 janji indah akak bagi pd kami. Tapi on my wedding day semua nya x sama mcam akak janji. Makanan x sedap, lauk pengantin x seperti yang akak ckap. Doorgifts pula akak bagi sy coklat yang dah berbau. Sedih dan malu sy dgn tetamu yg hadir. Pelamin pun tak seperti yang akak janji. Susah payah sy dtg jauh2 pilih pelamin, ukur baju, test makanan.. tapi semua tu xde pun. Ya Allah.. hanya Allah yg tahu perasaan sy kak. Smpai hari ni sy masih menangis setiap kali sy tatap gambar-gambar yg diambil pada hari perkahwinan sy. Hari yg sepatutnya menjadi hari yang indah buat sy bertukar sebaliknya. Di dunia ni, akak bergembiralah dgan duit hasil penipuan akak tu. Sekarang akak lepas tapi akk ingt la.. esok2 kalau dah tiba masa akk pergi tggal kan dunia ni.. bersedia la utk terima hukuman atas segala perbuatan akak tu.. “Sesungguhnya tidaklah masuk surga daging yang tumbuh dari kemurkaan Allah Subhanahu wa Ta’ala dan neraka lebih pantas untuknya.” (HR. Ahmad, 28:468 dan At-Tirmidzi, 3:1, lihat Al-Misykah, 2:126)
September 09

Pundek Ko  Memang pukimak ko lah babi penipu anak haram jadah
Ogos 13

Yani  Ya Allah...ko bg balasan ats perbuatan org yg buat aniaya kt pengntin.... semoga Allah balas dgn blsan yg setimpal
Ogos 12

Dasarpenipu  Tutup je la catering ni. DAH LA DASAR PENIPU! TENGOKLAH DI AKHIRAT NANTI BAWA LARI DUIT ORANG!
Ogos 11

Lalaaa  penipuuuuu!!!! hidup ko takkan tenang lah woiii
Ogos 10

Lalaaa  penipuuuuu!!!! hidup ko takkan tenang lah woiii
Ogos 10

Kiki  jangan ambik catering ni penipu bangsat.ko mkn la duit ank yatim tu.
Ogos 09

Ann  catering penipu... larikan duit org pastu x dtg buat service
Ogos 09

Bedah  PENIPUUU!!!
Ogos 09

Hantar Testimonial

10+1 =

Anda Juga Mungkin Ingin Melihat Ini

Enak Rasa Catering & S...

Sungai Buloh
Selangor
katering, perancang majlis anda.

Ceruk Kampong

Seri Kembangan
Selangor
rendang dendeng

Rendang Dendeng Asli K...

Putrajaya
Selangor
canopy

Diyanti Catering

Kajang
Selangor
Hubungi Kami

Alamat

K322 Apartmen Idaman, Damansara Damai 47830 Petaling Jaya Selangor Malaysia

Hanem Miji


0174437719

Sharing is Caring

Email

5+1 =

Statistik
hits
5419
album
20%
deals
0
testimonial
11