Lavender Holidays   &   Management Sdn Bhd

Lavender Holidays & Management Sdn Bhd

Pakej Bulan Madu

Kuala Lumpur

Sinopsis

KAMI ADA PAKEJ-PAKEJ HONEYMOON DALAM NEGERI( PULAU-PULAU DAN BANDAR)DAN LUAR NEGERI SEPERTI BALI,PHUKET,KRABI DAN LAIN. SILA HUBUNGI PEJABAT KAMI DI 03 91005926 ATAU EMAIL DI lavender_holidays@yahoo.com Honeymoon Paradise in Malaysia 3Days 2Nights...For More details please email to lavender_holidays@yahoo.com or call 03-91005926


Pengumuman Terkini

Honeymoon Paradise In Malaysia 3Days/2nights From Rm750.00 per Couple..pls call us now at0391005926

Lavender Holidays & Management Sdn Bhd November 02, 2009


Testimonial

Shida  hai. Boleh emailkan brape bajet utk bali/krabi skali flight ticket utk bulan 9 2015. Tq :)
Disember 14

Noor Hayati  boleh provide kan detail bulan madu ke bali ataupun krabi pada bulan ogos nie .
April 25

Shada  saya nak tahu pakej honeymoon ke Bali. termasuk tiket flight utk 2org. on December 14th-16th.
Jun 24

Farazilla  Salam,email sy price utk honeymoon pakej to Bali Beaches trmasuk flight tkt utk 2person..From Kota Kinabalu,Tq
Mei 27

Jelita  boley bg thu sy details packge bulan madu di pulau pangkor pd feb nie..sy sdng mncr pckge yg mnrik utk honeymoon 3hari 2mlm pd 21.feb - 23 feb 2013
Februari 08

Ain  bole bg quotation pakej krabi utk 2org atau 10 org. as soon as possible
Oktober 24

Zulkifli  tolong terangkan pakej 4h3m ke kerabi boley x?agak2 berapa bajet perlu ada dan aktiviti yang ada kat sana tolong email kat sy t.q :D - zullk21@yahoo.com
Oktober 11

Moon  boleh emailkn pakej honeymoon ke bali,bandung,redang atau mana2 tempat yang menarik untuk Dis 2012 dan Jan 2013
Ogos 13

Yana  pakej honeymoon ke bali bln Disember ada tak....blh email tempat-tempat yang akan dilawati dan harga sekali dengan flight..
Ogos 11

Aina  ada pakej hneymoon di krabi bwh 1000/couple?
Julai 28

Hanim  pakej ke bali januari 2013 ade x?boleh bagi quotation untuk 2 org..tq
Julai 23

Wan  Bolih email kat sy quotation pakej honeymoon ke pulau krabi untuk bulan september 2012..kalo boleh yg under 1000/couple..thanks :)
Jun 22

Eja  Boleh email pd sy pakej honeymoon ke redang or karambunai. Tq
Jun 21

Hanna  bleh email'n pada sy honeymoon package ke karambunai 4h/3m...skali ngn flight ticket n penginapan yg baik...kalau bleh utk package tu below rm1000/couple...ade ke?
Jun 19

Aida  boleh tak hantarkan pakej bulan madu di karambunai & chiang mai (jun-august)
Mei 15

Hasnizah  saya nak quotation pakej honeymoon ke krabi untuk bulan 10 nov 2012.
Mei 02

Dayah  tlg emelkan kepada saya pakej honeymoon di pulau2 di terenganu dan cameron highland pada bulan jun 2012
April 04

Apis  hai,boleh emailkan sy pakej bulan madu ke tioman for 3day 2 night,for next month..tq
April 02

Buzz  Saya nak dapatkan pakej honeymoon d redang tioman bali n phuket..beserta aktiviti n harga dlm RM.. utk 4H3M akhir bulan 5/2012...tq...
Mac 25

Liyana  hai blh tlg emailkan pakej bulan madu 3 hari 2 mlm di pangkor island beach resort tq
Mac 15

Syahmi  ada x pakej ke Kota kinabalu,Sabah utk 2 org budget dlm 800 for 3 hari 2 mlm?..
Februari 28

Dayah  pakej honeymoon ke Sabah 3 hari 2 mlm..budget For 2 person 800..ada x?
Februari 28

Zura  Hi...tolong emailkan saya quatation pakej honeymoon 3d/2n or 4d/3n ke bali for oktober 2012...included flight or not....tq
Februari 20

Fathullah  Saya nak tahu details tentang pakej bulan madu 4 hari 3 malam di Krabi, Thailand. Berapa pakej skali dgn flight, kandungan dalam pakej.
Februari 18

Hanni Hamzah  tolong emailkan saya harga pakej ke bali dan pulau2
Februari 13

Nor Amani Fadzilah  Email saya pakej honeymoon Okt 2012. Pulau di dalam Malaysia dan Thailand.
Februari 02

Aainaa  Hye, Saya nak qU0tati0n pakej h0neym0on ke pUlaU krabi f0r early janUary 2013..f0r 4d3n 0r 5d4n..thankS
Januari 23

Nur Hidayah Ismail  AsSalam n hi..bole tlg emel sy pakej honeymoon ke pulau krabi n lain2 yg termasuk dlm pakej tsb..n flight ticket if included/or not?k tq n have a nice day ;)
Januari 17

Faiezah  saya nak pakej ke bandung utk november 2012
Januari 03

Eman  tolong emailkan pakej bulan madu di pulau sekitar terengganu mac2012 hingga april 2012
Januari 03

Rose  pckge bulan madu barape, tolong email kan.. t.k
Disember 27

Salwa  Salam. Boleh tak bagi harga untuk pakej honeymoon di pulau, sabah. pada feb 2012. tarikh 20/2/2012 -> 23/2/2012. full pakej termasuk flight ticket. thanks. anthing just call me. 012-2550082
Disember 23

Nurul  tolong emailkan pakej bulan madu july 2012 ke pulau di sabah
Disember 21

Zuriatee Zabidi  pakej honeymoon ke sabah untuk bulan januari tahun 2012
Disember 16

Najwa  boleh tak email utk package bulan madu ke langkawi atau pangkor utk 3D 2N? untuk bulan april 2012.... Thanks =)
Disember 11

Cnaa  plz emailkn pckge ke bali 4 sep n nov 2012.. N detail pckge. Tq
Disember 09

Nurul  Tolong emelkan pakej bulan madu 2012 di pulau2 menarik di terengganu...tq
November 27

Hamid  Tolong emeilkan pd sy pakej buln madu ke melaka 3h2m mac 2012 dan pakej famli ke langkawi nov 2012
November 24

Iela  emailkan pd sy pakej bulan madu ke langkawi nov 2012
November 24

Ayu  emailkan saya pakej bulan madu di negeri perak untuk bulan 12 tahun 2011.tq
November 21

Janah  tolong email pakej bulan madu 3d2n ke pulau2 di terengganu dan cameron highland,antara januari hingga march 2012..tq
November 17

Janah  tolong email pakej bulan madu 3d2n ke pulau2 di terengganu dan cameron highland,antara januari hingga march 2012..tq
November 17

Ayie  emailkan sy pakej berbulan madu di pulai perhentian pada bulan march 2012
Oktober 29

Alyff  Sy ingin mgtahui lebih lanjut ttg pakej bulan madu ke bali atau phuket hjg bulan jun 2012..sila emel kan sy butiran lanjut
Oktober 20

Aiyue..  salam saya perlukan pakej ke bandung dalam bulan jun 2012 . boleh e-mailkan pakej tersebut kepada saya.
Oktober 13

Wana  pakej honeymoon ke pulau sabah @sarawak @pulau perhentian untuk bulan march tahun 2012
September 17

Khadijah  Sy nk tahu pakaj honeymoon ke singapore..berapa harga pakaj..boley antarkn promotion pakaj kat sy
September 03

Mdno  saya ingin mencari pakej honeymoon ke bali @ phuket...10.10.2011@11.10.2011..tq
Ogos 11

Atie  saya ingin mencari pakej bulam madu ke Sabah pada tahun 2012.Boleh email pakej tersebut kepada saya? terima kasih
Ogos 11

Amirul  sy perlukan pakej hnymon ke pulau lang tngh trgganu tarikh 7/9 n blh bg sy hrga pakej tersebut
Julai 07

Amnni  pakej bulan madu ke Bali untuk hujung bln januari 2012. 3hr2mlm/4hr3mlm
Julai 06

Rose  boleh bg sy pakej ke bali utk awl dec 2011??utk
Jun 26

Saiful  saya mencari pakej bulan madu di Krabi pada hujung bln Nov 2011..harap dapat pakej menarik dan harga yang berpatutan..
April 22

Nurul  Boleh saya dapatkan pakej honeymoon ke Langkawi bagi 29/06/2011 - 01/07/2011, 3 hari 3 mlm?
April 20

Una  Sya ingin dptkn pakej honeymoon ke langkawi 3H2M dan aktiviti pd januari 2012 serta kn dgn detail pakej yg disediakn.TQ
April 16

Azrul  saya nak pakej bulan madu ke sabah (kawasan pantai dan pulau)
April 07

Sahada  quotation utk ke langkawi pd bln julai 2011
Mac 31

Farhan Rahman  saya mencari pakej honeymoon di Langkawi pada hujung bln Mei 2011..harap dapat pakej menarik dan harga yang berpatutan..
Mac 18

Iwan  quotation pakej bulan madu ke tioman tarikh: 26/3/11 - 28/3/11. 3hari 2mlm
Mac 09

Salina  boleh email pakej bulan madu ke SABAH pada bulan julai 2011?
Februari 22

Nurul  quotation bulan madu ke bali, langkawi and pulau sipadan..5hr 4mlm..tgh bln jun ni..
Februari 07

Azri  quotation bulan madu ke pulan perhentian terengganu..3hr 2mlm..tarikh 11julai 11 - 13julai 11
Februari 07

Hefry  quotation bulan madu ke bali.... pada 7 jun hingga 10 jun 2011...
Januari 22

Pakej Bulan Madu Di Pulau Sabah Or Tioman  saya perlukan pakej bulan madu di pualau sabah or tioman tarikh 10/2 - 13-/2 4 hari 3 mlm..
November 15

Amira  Saya nak pakej utk bulan madu.
November 02

Amira  Boleh berikan saya pakej yang terbaru utk ke Phuket & Bali?
November 02

Sri  sy nak pakej honeymoon dlm malaysia ...budget below 1k. untk 3h2malm.tarikh 8 o 9-11november2010.tq.
Oktober 21

Faiz  askum n slm sjhtra. .bleh tlg emailkn pd sy pkej hnymoon ke pulau redang utk 3H2M pd ptengahan bln 12/2010
Oktober 09

Shils  mohon pakej bulan madu ke bali 3d2n n pakej dlm semenanjung untuk bulan 1/2011.mohon hantar ke email saya...tqvm
Ogos 18

Feeza  bolehkah berikan pakej honeymoon di Karambunai Sabah
Ogos 04

Wan Hanafi   tolong emailkan saya pakej honeymoon ke bandung 4D,3N,klo boleh yang budget yang murah, tarikh dari 21 hb disember 2010
Ogos 03

Feeza  mohon kirimkan pakej utk honeymoon 3 hr 2 malam di sabah & sarawak. tarikh 2hb ~4hb disember 2010
Julai 19

Noraisa  saya mencari pakej honeymoon dlm semenanjung. tarikh 5-7 november
Julai 14

Amynieza  pakej for honeymoon/anniversary for 2person to krabi island on 29oct til 31 oct2010.flight dah booked.only wanna know pakej for tour,hotel/resort and halal food.thanks
Julai 12

Jawariyah Jamid  tolong emel kt sy pakej honeymoon ke singapore 5d/4n dgn budget yg murah..as soon as possible..akhir bulan july 2010..tq so much..
Julai 07

Yuzi  boleh dptkan harga utk bulan madu ke sabah? 23-26 jun 2010 TQ
Jun 03

Zul  boleh email tak pakej bulan madu yg paling murah kat pulau kapas untuk 3 hari 2mlm. kalau boleh tarikhnyer 15-18 june 2010.
Jun 02

Linda  quotkan sy honeymoon package 3n4d to pulau2 yg menarik di sabah on 1st week of january 2010.tq
Mei 20

Nicky  boleh email tak pakej bulan madu yg paling murah kat pulau kapas untuk 3 hari 2mlm. kalau boleh tarikhnyer 18-20june 2010.
Mei 20

Amr  sy nak tau pakej bulan madu yg murahla budget2000...kalu luar phuket ke bali ke krabi...dlm kalu sipadan,perhentian atupon ada lagi yg best..untuk 3h2m hujung tahun
Mei 19

Ida  pakej honeymoon ke krabi 4h3m..
Mei 12

Azmi Ab Rahman  hye, sy nak tanya pakej percutian ke cherating untuk 3h2m utk 2 orang pada 30 june 2010 hingga 2 julai?
Mei 07

Azlyn  Sy nak pakej bln madu yg tak terlalu mahal.budget around 4-500. Dlm kawasan local la. plz email asap.for bln june 21st.
Mei 06

Masz  boleh emailkn kat sy pakej bulan madu 3h 2m ke langkawi or pulau2 yg menarik di malaysia beserta flight+penginapan.......
Mei 03

Linda Shaari  hye, sy nak tanya pakej percutian ke redang untuk 3h2m utk 2 orang pada 7hb-9hb june 2010?
April 28

Jasmine  boleh emailkan saya pakej honeymoon 3 hari 2 malm cameron highland and pulau2 menarik di malaysia.
April 26

Dalila  boleh bagi senarai pakej honeymoon yang x terlalu mahal & sesuai dijadikan hadiah perkahwinan kpd kawan. tlg email ke saya. t.kasih
April 23

Wanie  sent pakej honeymoon ke sabah 4d3n dalam bulan jun 2010
April 07

Sinchan  pakej bulan madu ke sabah 3h2m pd bulan 5@6...nak skali flight + penginapan...
Mac 31

Aini  nak dapatkan pakej bulan madu 5 hari 4 malam utk pulau redang, pulau krabi and pulau menarik di langkawi..tq
Februari 25

Mohd Meizra Iemran B Awaluddin  emelkan pakej2 4hari 3mlm atau 3hari 2mlm honeymoon semua pulau kat malaysia yek nak honeymoon awal bulan 3 n..a.s.a.p k..thanks..yamazaki_hunted@yahoo.com
Februari 18

Faisal  Saya nak dapatkan info tentang pakej honeymoon ke langkawi atau tanah tinggi di semenanjung malaysia untuk bulan April 2010 termasuk hotel, flight, interesting places..Thanks..
Februari 12

Joe  saya nak tau pakej bulanmadu ke bali ada tak.ataupun pakej ke bali termasuk transport pergi/balik & hotel brapa yer...
Januari 28

Siti  boleh send pakej ke kawasan tanah tinggi semenanjung sahaja,bersama price untuk bulan madu 4H3mlm @ 3H2mlm sekitar bln 12
Januari 24

Edaya  nak dapatkan pakej bulan madu ke langkawi untuk bulan febuari 2010 utk 3H2M
Januari 19

Tema  Saya nk dapatkan info pakej honeymoon bulan 3 2010 di tioman
Januari 17

Izwan  pakej bulan madu ke tioman 18-20 feb 2010..
Januari 15

Fayzal  saya ingin mendapatkan pakej honeymoon 3H 2M ke pulau tioman. Plan honeymoon ujung bulan 3.
Januari 06

Mohd Hafiz  Saya nak tahu pakej percutian bulan madu ke pulau langkai dan pulau pangkor.tq
Disember 20

Nina  saya nk dapatkn info pakej bulan madu di pulau2 dlm msia. (01-07 mac 2010)
Disember 20

Kamarulazwa  Saya ingin dapatkan pakej honeymoon ke Langkawi 3H2M plan percutian pada 25-27 Feb 2010. Terima kasih
Disember 19

Rohana  saya ingin dapatkan pakej bulan madu ke langkawi 3h 2m sekitar bulan january..klu blh email kan pakej yang ada...terima kasih.
Disember 15

Tom  salam,Boleh dapatkan saya pakej honeymoon di pulau2 Sabah. Tq
Disember 04

Tasha  Boleh emailkan saya package honeymoon ke langkawi untuk 4h3m. Tarikh: 21/12 - 24/12/2009. TQ
November 29

Zuki  tlg email pakej hneymon ke pulau2 @ kwsn tanah tinggi d smenanjung m'sia serta detail pakej yg dsediakan. tq
November 27

Hazrul  boleh emailkan sy pakej honeymoon dilangkawi serta aktiviti
November 18

Riz  Boleh dapatkan saya pakej honeymoon 4d/3n di Sabah. T.Kasih
November 08

Aswita  blh x beri sy harga pakej bln madu untuk 4hr3mlm suasana romantik dan penuh dgn aktiviti ke langkawi, sabah,Pangkor, Perhentian, Krabi dan serawak pada bln June 2010 . TQ
November 05

Hantar Testimonial

10+1 =

Anda Juga Mungkin Ingin Melihat Ini

Make Up, Henna Design, Pakej Bulan Madu

Langkawi Traveller

Kuala Perlis
Kuala Lumpur
honeymoon, anniversary, pakej honeymoon, langkawi

Travel Diary

Kuala Lumpur
Kuala Lumpur
Bulan Madu Romantis

Jenjalan.Com

Kuala Lumpur
Kuala Lumpur

Bukit Merah Home Stay

Kuala Lumpur
Kuala Lumpur
Hubungi Kami

Alamat

A-3a-12 Jalan 2/142 A Megan Phoenix Business Park 56000 Cheras Kuala Lumpur Malaysia

Miss Farha


03-91005926
03-91019676

Web & Media Sosial

Sharing is Caring

Email

5+1 =

Statistik
hits
25565
album
0%
deals
0
testimonial
108